Таро карта за 21 февруари

Внесете игривост в отношенията си

21.02.2024г. / 08 33ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Висшата жрица. Много от отговорите, за които копнеете се намират във вас и вашето подсъзнание, стига да имате смелост да се гмурнете в него и да ги извадите оттам. Висшата жрица може също да е знак и за сродна душа, някого, с когото се разбираме само с поглед и ни е изпратен по съдба.

В работата:

Днес е ден, в който да обърнете внимание на вашите колеги и на хората, в които откривате желание за подкрепа и помощ. Не е лошо да обърнете внимание на приятелите си на работното място и на свой ред да помогнете, ако се нуждаят от това.

За влюбените и семейните:

Внесете игривост в отношенията си, направете нещо нестандартно заедно. Не се оставяйте рационалните теми да ви завладеят напълно. Откривайте заедно радостта от живота. Днешният ден е прекрасен за опознаване на партньора и за споделени мигове заедно.

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 5 месеца )
vseki da si gleda zadaljeniyat da ne se barkai vjivyava tam kade ne mu e rabota dostatacno idostini se pise mngo dobre prez godininite razbrahte ce crez neta nisto ne se poluchava osven drazgi vseki rasi mozak ne stava i nema da se polyci da se ostavim na manipolotari
отговор Сигнализирай за неуместен коментар