Свободно време

4 китайски зодии, които ще са щастливи в любовта до края на годината

Вижте кои зодии ще бъдат късметлии

28.02.2024г. / 17 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Куче

Хората, родени под знака Куче, са естествено очарователни, което ги прави неустоими за другите. Те изпитват късмет в любовта, лесно възпламеняват интензивни и дълготрайни романси. Кучетата, независимо дали са мъжки или женски, са много търсени любовници. Те излъчват увереност, сила и стабилност, което ги прави лоялни и отдадени партньори, които остават непоколебими. Въпреки че понякога изглеждат глезени, Телците, родени под знака Куче, са изключително щедри в даването и получаването на любов.

През 2024 г. родените в годината на Кучето ще се почувстват насърчени да направят важна стъпка и да обмислят брак. Това решение ще доведе до живот, изпълнен с хармония. Съвместимостта между Кучето и Дракона се смята за особено благоприятна.

За тези от зодия Куче се очаква браковете, сключени през 2024 г., да бъдат трайни. Те вероятно ще създадат хармонично домакинство, особено със знаците на зодия Бик. Тази съвместимост произтича от споделени качества като добро сърце, отдаденост и разбиране, което допринася за силен и подкрепящ съюз. 

Плъх

Плъховете са известни с това, че са страстни любовници, които могат да пленят другите с чаровните си усмивки и погледи. Те се отличават с това да накарат партньорите си да се почувстват специални, създавайки романтични моменти, които оставят трайно впечатление. Предани и лоялни, Плъховете дават приоритет на семействата си, като държат на любовта. Поради ангажимента си да намерят сродните си души, Плъховете рядко преминават през разводи.

През 2024 г. Плъховете започват годината под защитното влияние на Дракона, което се очаква да повлияе значително на любовния им живот. Тази година се смята за едно от най-добрите времена за Плъховете да обмислят брак. Освен това през 2024 г. зодиакалният знак Плъх е в хармония с Тай Суй, великият повелител на китайската астрология. Това подравняване предполага, че тези, които са необвързани или несигурни относно състоянието на връзката си, може скоро да преминат от необвързани към обвързани.

За плъховете, които искат да сключат брак през 2024 г., се предвижда най-благоприятното време да бъде между 25 май и 28 септември. Смята се, че през този период космическите енергии са особено благоприятни, повишавайки перспективите за успешен и щастлив съюз за родените под знака на Плъха.
 

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 2 месеца )
ste obijdate sas imena na jivotni a togava vie ste nevestulki
отговор Сигнализирай за неуместен коментар