Свободно време

Лаура Паузини идва в България за пръв път със своето десето световно турне през декември

След напълно разпродаденото турне в редица европейски арени, звездата анонсира нови дати, сред които и София

28.02.2024г. / 16 55ч.
Михаела Лазарова
Лаура Паузини идва в България за пръв път със своето десето световно турне през декември

След разпродаването на някои от най-големите зали в цяла Европа, Лаура Паузини обяви нови дати от успешното си World Tour 2023/2024 за зимата на 2024. Третият етап от турнето вече започна с разпродадени концерти в Чили и продължава в аржентинската Movistar Arena, Бразилия, Перу, Еквадор, Колумбия, Коста Рика и Мексико, преди да отиде в САЩ в края на март.

През февруари звездата обяви: „Моят подарък за Свети Валентин за вас е, че турнето ще продължи и през зимата на 2024 г. Ще се върна в Европа, за да бъда отново с вас,“ така Лаура разкри изненадата в социалните си медии на 14 февруари и спази обещанието си, включвайки и датата 16 декември и град София в списъка с места, на които ще пее. Еболи, Бари, Рим, Ливорно, Пезаро, Милано, Торино, Марсилия, Малага, Памплона, Женева, Базел, Мюнхен, София, Белград, Любляна и Месина ще посрещнат най-награждавания италиански артист в света през ноември и декември.

„Нямам намерение да спирам, защото това, което правя повече от 30 години, е да се кача на сцената и да се раздавам за публиката. Топлото посрещане и любовта, които получавам във всеки град са това, което остава в мен всеки път, когато стъпя на сцената и не мога да опиша колко обичана ме кара да се чувствам“.

Лаура Паузини обещава необикновено шоу с огромна продукция, над два часа и половина с изпълнения на емблематични песни от нейната кариера, както и парчета от последния ѝ албум ANIME PARALLELE / ALMAS PARALELAS, издаден миналия октомври. 

Концертът на 16 декември, организиран от Fest Team, е първото гостуване на Laura Pausini у нас, а билетите за грандиозното шоу влизат в продажба на 1 март в мрежата на ticketstation.bg. Членовете на фен клуба на звездата ще могат първи да закупят пропуски от TicketStation, а на 29 февруари от предварителната продажба могат да се възползват и членовете на Fest Club. 

За повече информация посетете: https://www.laurapausini.com. Събитието за София във фейсбук с най-актуална информация е тук.  
Новини за всички предстоящи събития за 2024 може да намерите на: festteam.bg и  ticketstation.bg

Коментирай