Свободно време

Седмична таро прогноза за 18 – 24 март (Видео)

Време за себе си

19.03.2024г. / 16 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Кралицата на чашите и Отшелникът.

Първата карта в таро гаданието е Кралицата на чашите. Тази Кралица е грижовна, състрадателна и чувствителна. Когато се появи в таро гадание, обикновено показва, че ние въплъщаваме нейната енергия. Вие подкрепяте другите, проявявате състрадание и се грижите за тях. Проявявате емпатия и им помагате да изразят своите емоции. 

Свързани статии

Въпреки това може да сте по-емоционални и лесно раними като личности или в този момент от живота си. Таро карта Кралица на чашите показва, че сте силно интуитивни, креативни и в поток от заобикалящите ви енергии. Тя ви напомня да се доверите на интуицията си и да обърнете внимание на чувствата и емоциите си. Бъдете отворени да приемате интуитивните послания, които стигат до вас, било то чрез вашите сънища или визуализация. 
Седмицата е подходяща за грижа за себе си, за удовлетворяване на нуждите, желанията. 

Таро прогноза за март:

Втората карта в таро четенето е Отшелникът. Това е карта, показваща че имаме нужда да си починем от ежедневието, за да насочим енергията и вниманието си навътре в себе си и да намерим отговорите, които търсим, дълбоко в душата си. Възможно е някои да предприемат и кратко пътуване. 

Свързани статии

Но таро карта Отшелникът често се появява в гадания, когато се намираме в ключов момент от живота си и обмисляме нова посока, особено ако сме сложили край на нещо, като работа, връзка. Възможно е да се отделим от определена ситуация или човек, за да видим картината по-ясно или за да балансираме себе си емоционално.

Таро прогноза за март, част 2:

Гледаме на живота си с по-дълбоко, по-духовно разбиране и в резултат на това някои от приоритетите ни ще се променят. Отшелникът е нашият водач, който е вътре в нас. 

Свързани статии

Свързани статии

Свързани статии

Коментирай