Свободно време

Джъстин Тимбърлейк представя шестия си солов албум Everything I Thought It Was

15.03.2024г. / 15 34ч.
Михаела Лазарова
Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Кредит: Sony Music/Вирджиния Рекърдс

Шест години след като представи Man of the Woods, Justin Timberlake отново намира своя ритъм с новия си албум Everything I Thought It Was. Една от най-големите попзвезди в музикалната индустрия, известна с безбройните си хитове, се завръща с 18 чисто нови парчета. Justin си сътрудничи с Fireboy DML за песента Liar, с Tobe Nwigwe за Sanctified и с колегите си от NSYNC в Paradise. Феновете вече са добре запознати с тоталния хит Selfish, който излезе в края на януари, и с песента Drown, която беше пусната като сингъл в началото на този месец. Звездата нарича албума „най-семплия“ си запис до момента, като го определя като „сложен в своята простота“ и “невероятно откровен“. 

Още от началото на кариерата си Justin Timberlake е разгадал формулата за привличащата вниманието начална песен. След енергичен старт, с който призовава по-младото си аз да следва мечтите си (озаглавен Memphis по името на родния му град), певецът се обединява с друг хитмейкър, а именно Calvin Harris, в парчетата F-kin' Up the Disco и No Angels. И двете са отличителни за JT - от запомнящите се мелодии до характерния му фалцет. Темата за любовта прозира в целия 18-траков проект, като най-амбициозното парче е под формата на седемминутен бавен джем.

През април Тимбърлейк тръгва и на световното турне Forget Tomorrow World Tour. Наред с датите, обявени за САЩ и Канада, артистът ще зарадва и почитателите си в Европа в няколко избрани градове.

Коментирай
Здраве и красота