Свободно време

Месечен хороскоп за април (+ВИДЕО)

Месец на предизвикателства

02.04.2024г. / 10 27ч.
Мария Дуковска
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Наситен с множество астрологични събития, април ще бъде предизвикателство за почти всички представители на зодиака. За някои месецът ще е благоприятен и успешен, а други ще са изправени пред трудности.

Кои са те и какво ги очаква, ще разберем от хороскопа на астролог Петя Георгиева.

Овен

Преобладаващо астрологичните събития ще се случат във вашия знак. Меркурий преминава в ретроградно движение. Следва преминаването на Венера в знака ви, където тя е в статус на изгнание. Няколко дни по-късно Новолунието съвпада със Слънчевото затъмнение. Обстановката ще е сложна. Ще се случат промени във всички видове отношения, както в личните, така и в деловите.

Ще ви се иска да разполагате с повече свобода, да излезете от рамките на общоприетото и рутината, да се разгърнете. Формулирайте идеите си, записвайте ги, но не бързайте с изпълнението им. Не разполагате с достатъчно точна и сигурна информация и всяка допусната грешка, дори дребните, ще изисква много време и сили за корекция, което не е във ваш интерес.

Свързани статии

Смелите решения ще можете да взимате след последния ден на месеца, когато Марс, вашият управител ще навлезе в знака ви и ще ви помогне да се разгърнете максимално.

Тук може да чуете таро прогноза за април, част 1:

Коментирай