Свободно време

Седмична таро прогноза за 1 – 7 април

Излизаме от зоната си на комфорт

31.03.2024г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Крал пентакли и Двойка жезли. 

Първата карта в таро гаданието е Крал пентакли. Тя представлява материално богатство, финансово изобилие и успех. Кралят пентакли е уверен, амбициозен. Използва тези свои качества, за да създаде богатство за себе си и за другите. Той може да представлява и бащинска фигура, която дава съвети, насоки и мъдрост.

Свързани статии

Когато тази карта се появи в таро гадание, тя показва, че сме уверени и успешни в привличането и управлението на богатство. Не само идентифицираме възможности за растеж и успех, но също така разчитаме на самодисциплината си. 
Бихме могли да превърнем идеите си в нещо практично и печелившо. До каквото и да се докоснем, то се превръща в злато. 

Кралят пентакли често показва окончателното завършване на творческа задача, бизнес начинание или инвестиция. Чрез усърдие, отговорност и внимание към детайлите, ние постигаме невероятни неща. Продължаваме по пътя си, търсейки нови вдъхновения, работейки усилено и това ни носи хубави емоции. 

Свързани статии

Втората таро карта за тази седмица е Двойка жезли. Тя се появява в таро гадание, когато пред нас стои избор. Двойките в таро често представляват някакви решения. Внимателно проучваме възможностите си и внимателно начертаваме предстоящия път, отчитайки всички възможности и потенциални предизвикателства.

Въпреки това сме уверени в това да изследваме нови територии. Тъй като таро картата показва избор, то определено може да се почувстваме несигурни, затова ни трябва малко време, за да обмислим добре следващия си ход.

От една страна ни се иска да видим нови светове, но от друга зоната ни на комфорт ни задържа. Това обаче не означава, че няма да постигнем успехи. С помощта на Крал пентакли ще вземем добре обмислени решения за щастие.

Коментирай
Здраве и красота