Свободно време

Седмична таро прогноза за 8 – 14 април (+Видео)

Намираме решения на проблемите

07.04.2024г. / 14 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Крал на мечовете и Императорът.

Първата карта в таро гаданието е Крал на мечовете. Този крал символизира интелектуалната сила и власт и има смелостта и интелекта да постигне всичко, което желае. В таро гадание, когато тази карта се появи, то това показва, че ние сме в някаква власт, имаме нечие уважение. Можем да изразим своите убеждения, обръщаме внимание на нещата, които искаме да кажем.

Свързани статии

Възможно е да сме изправени пред ситуация, в която ще се наложи да вземем решение, да поемем лидерство, но взимайки решенията си с обективна гледна точка въз основа на безпристрастна преценка. Кралят на мечовете умее да владее своите емоции. Той мисли трезво, добре проучва ситуацията, преди да вземе окончателно решение.

Често Кралят на мечовете представлява професионален ментор, като адвокат или финансов съветник, колега и т. н. Тъй като той е безпристрастен и ще разчита на своя опит и вроденото си разбиране на правилата, може да ни даде по-добър съвет.

Свързани статии

Втората карта, Императорът, е могъщ лидер, показващ лидерска роля, в която ние се чувстваме най-добре. Нашата визия за това какво искаме да създадем и как да организираме хората около нас е ясна. Императорът може да се вслуша в съветите на другите, но предпочита да има последната дума. Когато тази карта се появи в гадание, е показател, че ние ще трябва да заявим себе си като лидер.

Свързани статии

Ще намираме решение на проблемите. Действаме систематично, стратегически и силно организирани, без да се отклоняваме от плана, който сме си съставили. 

Таро прогноза за април, част 1:

Но таро карта Император също означава и личност, която е мъдра, натрупала е мъдрост и житейски опит и сега с радост споделяме всичко това. Императорът може да е учител, треньор, шеф или просто добър приятел, който обича да предава знания, да е полезен.

Таро прогноза за април, част 2:

Коментирай