Свободно време

Женски хороскоп за април

Динамичен месец с много планетарни събития

03.04.2024г. / 11 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Април месец определено ще бъде един от най-важните месеци в астрологичен план. Вече сме в сезона на затъмненията. Април започва и с ретрограден Меркурий в знака на Овен. Очаква ни и важен транзит, този на Юпитер и Уран, които се срещат в Телец.

Тъй като тези планетарни гиганти се обединяват в знака на Телец, светът може да очаква някои нестабилни глобални промени, особено на финансовите пазари, смятат западни астролози. 

Повече за вашата зодия вижте в женския ни хороскоп за април. 

Свързани статии

Жената Овен

На 1 април започва ретроградният цикъл на Меркурий във вашия знак, така че е важно време за вас да помислите как наистина сте се движили през живота си. Време е да поемете пълна отговорност за това къде искате да отидете и как ще стигнете дотам. Последният път, когато планетата на комуникацията е била ретроградна във вашия зодиакален знак е бил през пролетта на 2017 година.

Погледнете назад във времето и вижте какви теми и модели са били на дневен ред за вас. Също така, новолунието и затъмнението на 8 април отново в Овен, предоставят мощна възможност да си представите какво искате да бъде бъдещето ви. Време е да изоставите миналото, дами!

Коментирай
Свободно време