Таро карта за 15 април

Готови сме да направим избор

15.04.2024г. / 08 30ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Седмица чаши.

Това е карта на възможностите. Комбинацията днес е много интересна, защото и двете карти ни говорят, че ще бъде ден за взимане на решения, за избор между различни варианти.

Съвет за деня – Влюбените.

Колкото и да е красива любовта, толкова раздвоение, страсти и тревоги ни носи тя твърде често. И както много пъти се случва в живота, отговорността какво да изберем е лично наша. Влюбените падат като съвет към Седмица чаши, за да ни кажат, че сме готови да направим избор и да вземем решение. Вие вече знаете какво ви е нужно и защо, остава само да не се боите, а да действате.

В работата: Днес е ден за решения и избор. Направете своя избор и се придържайте към него. Двете карти ни напомнят, че да бъдем неутрални е добре понякога, но има ситуации, в които трябва да поемем отговорност и да вземем категорична позиция.

За влюбените и семейните: Пред вас стоят много възможности, а комбинацията днес ни съветва да изберем и да застанем твърдо зад решението си. В любовта изборите са много, но най-важният и често най-трудният е да изберем себе си.

Коментирай