Свободно време

Таро карта за 17 април

Време е да махнем старото

17.04.2024г. / 07 40ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Асо мечове изобразява силата на ума и това, което можем да постигнем, когато насочим мислите си към дадена цел. Асата в Таро са нумерологично номер 1 и символизират новото начало, възможност и потенциал да се случи това, което планираме. Тази карта предлага възможност за трансформация на мисленето и свежи нови идеи.

Съвет за деня – Звездата, управлявана от Водолей, идва след време на катаклизми и трудности, когато нещата привидно са се разпаднали, което означава изцеление, обновяване и регенерация. Днешният ден може да е освобождаващ за вас, сякаш това което ви дърпа назад или ви задържа в отрицателни мисли и цикли вече го няма.

Свързани статии

В работата: Асо мечове и Звездата заедно могат да ви насочат, че е дошло време за действие и премахване на всичко старо, което ви пречи. Днес е време за разчистване на старото, за да дадем път на новите проекти, идеи и планове.

За влюбените и семейните: Сега се връщате към себе си и към автентичната си природа, лишена от всякакви фасади и измами. Вие знаете истината и истината ще ви направи свободни. Време е да дадете грижа и внимание на самите себе си.

Коментирай
Свободно време