Свободно време

Изберете таро карта и вижте какво ви очаква през пролетта

Любопитен тест за бъдещето

27.03.2024г. / 12 38ч.
Нина Иванова
Изберете таро карта и вижте какво ви очаква през пролетта

Пролетта настъпва и няма как да не пожелаем да погледнем какво ни очаква в следващите дни и седмици. Времето ще става все по-приятно за разходки, за забавления на открито. А какво друго ни очаква в личен и професионален план?

Изберете една Таро карта и разберете какво ви готви съдбата. Нека интуицията ви води в избора на най-подходяща карта.

Taro

1. Колесницата (The Chariot)

Колесница.

Тази карта е символ на преодоляването на предизвикателства и препятствия по пътя ни. Карта, която говори за постигане на победа благодарение на нашия самоконтрол и осъзнаване на уменията ни. Ако работите в посока на контрола върху себе си, защото реално това е единственото, което можем да владеем – себе си, тогава тази карта ви вещае много успехи през пролетните месеци.

Интуицията ви отведе към Колесницата, а тя е символ на силата, на властта и на способността да се справите с всички обстоятелства, които застават на пътя ви.

Ключовият момент при Колесницата е, че ви е необходим фокус върху целта, увереност в силите и уменията, отдаденост. Ако имате план, проект, цел, към която сте насочили усилията си, ще постигнете успех. Но ако не сте сигурни в това, което искате, Колесницата ще ви пришпори да го направите. Да вземете решение, което ще ви даде поле за изява. Не се страхувайте да следвате сърцето си и желанията си. Време е.

Свързани статии

2. Сила (Strength)

Сила

Картата, която интуитивно избрахте, е Сила. Тя показва, че имате вътрешна сила и борбеност, които ви помагат в моментите на опасност и стрес. Ако през пролетта съдбата ви подложи на изпитания било то в личен или професионален план, тази карта говори, че ще успеете да се справите с всеки един проблем. Силата е във вас и ще се прояви, когато имате нужда от нея. 

Вие сте състрадателен човек, винаги намирате време за другите, да изслушате проблемите им, да им дадете съвет. Но тази карта говори, че трябва да запазите част от силата си и за вас самата. Не я разпилявайте и не я отдавайте на всеки, който има нужда от вас. 

Борбена личност сте, търпелива и почти няма какво да ви се опре, когато си наумите нещо. Храбростта и целеустремеността ви ще ви помогнат много през следващите месеци да постигнете успехи в областите, които сте си набелязали. 

Свързани статии

3. Отшелникът (The Hermit)

Отшелник

Интуицията ви доведе до карта Отшелник. Тя е символ на стремежа към знания, и то не какви да е, а отвъд всичко познато на човека. През следващите седмици и месеци може би интересът към нещо много по-голямо и значимо ще вълнува мислите ви. Преживяванията ви ще са много сензитивни, дълбоки, оставящи следа и спомен. Това, което ще е от значение, за да постигнете успех в делата си е да се свържете с вътрешния си глас, да се вслушвате в него и да не бързате. Не се поддавайте на изкушения от обкръжението ви, а обмисляйте внимателно това, което искате да кажете и направите. Само тогава действията ви ще имат успеха, който търсите.

Възможно е в този период да изпитате известна самота, но не унивайте. Тя може да ви послужи именно за свързване с вътрешното ви Аз. Така ще успеете да структурирате целите си, да оформите план и да започнете активни действия по изпълнение на желанията ви. 

Отшелникът се появява в моменти, когато имаме нужда да изчистим съзнанието, да заглушим шума от околните и да се потопим в нашия личен свят. Така ставаме по-силни и могъщи.

Свързани статии

4. Колело на съдбата (Wheel of Fortune)

Колело на

Тази карта се появява, за да ви напомни, че животът се състои от добри и лоши моменти, и всеки един от тях ни дава ценен урок. Този цикъл на живота не е нещо, което можете да контролирате, той се случва естествено, така, както дишаме. Затова не се тормозете, ако в следващите месеци срещнете предизвикателства по пътя си – те са тук, за да ви научат на нещо и да ви направят по-силни.

Същото важи и за хубавите периоди. Не ги приемайте за даденост, а им се насладете максимално и помнете, че те не са вечни. Както лошото минава, така и хубавото продължава по пътя си. 

В следващите седмици може да се усетите на върха в емоционален план – да изпитате огромна радост, вълнуващи преживявания, голям късмет. Радвайте се на шанса си, възползвайте се от него и бъдете благодарни на съдбата, че ви го дава.

Свързани статии

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Силвия Сачкова ( преди 1 месец )