Свободно време

Седмична таро прогноза за 6 – 12 май

Нови възможности се отварят пред нас

05.05.2024г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Таро картите за новата седмица са Рицар на жезлите и Глупакът. 

Първата карта в таро гаданието е Рицар на жезлите. Когато тази карта се появи в разчитане на таро, то тя е показател за това, че сме заредени с енергия, страст, мотивация и ентусиазъм. Имате ясна визия за това какво искате да създадете и подхранвани от вашата страст и вдъхновение, сега се движите напред. 
Имаме желание, но и смелост да действаме, да се впуснем в нови и непознати територии, за да продължим към постигането на мечтите си.

Свързани статии

От друга страна, нашите страст, ентусиазъм, смелост и увереност са много привлекателни за другите. Те ни виждат като силно харизматични и искат да бъдат край нас, за да се възползват от енергията ни.

Тъй като хубавите събития и желанието ни да осъществим целите си ще ни направят и по-емоционални, важно е да внимаваме с импулсивните действия и думи. Да не се възгордяваме, да не даваме празни обещания.

Свързани статии

Хубаво е да имаме идеи, но и да бъдем малко по-осъзнати и не чак толкова емоционални и прибързани.

Втората таро карта за новата седмица е Глупакът. Това е карта на ново начало, възможност и потенциал. Сега е време, в което трябва да се доверим накъде ни води Вселената. Карта Глупакът ни насърчава да сме любопитни, оставяйки зад себе си всеки страх, притеснение или безпокойство за това какво може или не може да се случи. Не е нужно да чакаме някой да ни даде зелена светлина или да отлагаме, докато не разполагаме с всички умения и ресурси, които смятаме, че може да са ни необходими.

Свързани статии

Глупакът показва, че е време да се забавляваме. Новите възможности са пред нас. Възможно е да получим интересни предложения. Въпреки желанието ни да покоряваме нови светове, с тази таро карта може да сме по-наивни, безхаберни, затова също като с Рицар на жезлите е добре да обуздаем своята импулсивност.  Хубаво е да се движим напред, но с малко повече премерване на риска. 

Коментирай