Тест: Какъв тип изкусителка сте?

Научете нещо повече за себе си 

18.05.2024г. / 16 30ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Няма как да не сте усещали, че по един или друг начин имате влияние върху мъжете. Но с какво точно умеете да ги уловите в мрежите на своя чар?

Направете този забавен тест, изберете картина и научете нещо повече за себе си.

Кокетката

Вие сте като героиня от романтичен роман – сладка, наивна, чаровна. Знаете, че вашата привидно детска природа е това, което кара мъжете да полудяват. Но никой от тях не трябва да се заблуждава – макар и кокетка, вие сте жена с остър ум и знаете как да използвате вашите силни страни.

Не можете да заблудите никого, че обичате погледите да са приковани към вас. Когато някой попадне на мерника ви, вие сте готови да „стреляте“.

Свързани статии

Чаровницата

Вие сте непринудена, но флиртът е в кръвта ви. Знаете, че вашето естествено и спонтанно поведение кара мъжете да мечтаят докъде могат да стигнат с вас. Макар и да не давате вид, че го правите, вие отделяте доста време и грижи за външния си вид и вашата спонтанност понякога е умело режисирана.

За вас буквално няма невъзможни неща и не се страхувате да използвате това, с което сте надарени, за да очаровате не само ваш потенциален партньор, но и например шефа в службата.

Свързани статии

Звездата

Вие просто сте родени, за да блестите. Независимо къде се намирате – в скъп хотел или на къмпинг, когато се движите, около вас сякаш има ореол, който всеки може да усети и забележи.

Правите всичко със замах, без колебания и не се притеснявате да наричате нещата с истинските им имена. И ако други се страхуват да постъпват така, защото мислят, че ще бъдат отхвърлени, при вас се случва точно обратното – вместо да отблъсквате хората, с поведението си вие ги привличате още повече към себе си.

Свързани статии

Сирената

Според легендите, със своите омайни песни сирените примамвали минаващите наблизо кораби към скалите, където те се разбивали и моряците намирали смъртта си.

Въпреки че вие не сте толкова жестоки, често пъти имате склонност да си играете с мъжете. Обичате да виждате как те попадат в капана на вашия чар и не могат да се измъкнат от него. Все пак, съветваме ви да внимавате и да не стигате до крайности, за да не си създадете лоша карма.

Свързани статии

Коментирай