Свободно време

Таро карта за 19 май

Да приемем промените днес

19.05.2024г. / 08 12ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Кулата.

Днес може да имаме момент, в който да се почувстваме сякаш някой е дръпнал изведнъж килима изпод краката ни. Случва се внезапно и за щастие, минава бързо. Всички имаме кули, които сме изградили и които могат да се срутят неочаквано; фалшиви системи от вярвания, връзки, очаквания, кариера или почти всичко, в което инвестираме много време, енергия и надежда, но сме издигнали върху слаби основи.

Облекчението в Кулата е, че краят така или иначе трябва да настъпи, тъй като никога не е било предназначено да продължи по този фалшив начин. И най-накрая, когато се срине, всъщност можете да изградите нещо по-силно и по-добро.

Съвет за деня – Крал на пентаклите е малко консервативна и застояла енергия, но е символ на благополучието и уредения живот. Това, което искаме ще стане, ако е свързано с материални придобивки, ала трябва да проявим търпение и да държим фокуса си върху целите, които имаме.

Свързани статии

В работата:

Комбинацията днес ни съветва да приемем промените, които настъпват или вече са настъпили, но да не ги предизвикваме ние. Каквото и да става се постарайте да не сте инициатор на промени днес.

За влюбените и семейните:

Може би настъпват промени в отношенията и връзката ви, които не ви харесват. Дайте шанс на това, което се случва и се постарайте да не взимате твърди и крайни решения. Нещата постепенно ще се уталожат и ще разберете, че промените всъщност са хубави.

Коментирай