Подарете си незабравимо пътуване в света на емоциите с „Отвътре навън 2“ на IMAX

Главнокомандването на тийнейджърката Райли има нов шеф

13.06.2024г. / 11 52ч.
Аз жената
Подарете си незабравимо пътуване в света на емоциите с „Отвътре навън 2“ на IMAX

През 2015 г. „Отвътре навън“ ни запозна с 11-годишната Райли и петте емоции в главата ѝ: Радост, Тъга, Отврат, Страх и Бяс Лют. След невероятния успех на анимацията, която ни отведе на незабравимо пътешествие към тайните на човешкия ум и се превърна в един от най-ключовите филми в историята на Pixar, този юни продукцията се завръща и обещава да навлезе още по-дълбоко във вселената на емоциите с „Отвътре навън 2“. Билетите вече са в продажба на касите и сайта на Кино Арена.

Райли вече е тийнейджър и в контролния център в главата ѝ настъпват изменения, за да се направи място на нещо напълно неочаквано: нови емоции! Познатите ни любими герои Радост, Тъга, Бяс Лют, Страх и Отврат, които до този момент са се справяли доста успешно (по всички параграфи) с управлението на живота на момичето, не са съвсем сигурни как точно да се чувстват и какво да направят, когато в редиците им с гръм и трясък се появява Тревожност. По всичко изглежда, че тя няма да стои със скръстени ръце, а и не е сама...

Новият трейлър предлага поглед към динамичния свят на емоциите в съзнанието на Райли, отразявайки нейното пътуване към себепознание и предизвикателствата, пред които е изправена, за да приеме внезапната промяна, която е неизменна част от новия етап в живота ѝ. На фона на наситената с енергия анимация и сърдечния разказ „Отвътре навън 2“ определено гарантира подобаващо продължение на любимата ни история, а в ролята на очарователната Радост отново чуваме забележителната Мария Илиева.

Режисьор на филма е Келси Ман, която споделя: Тревожност може да е нова в екипа на емоциите, но със сигурност не стои безучастна на заден план. В това определено има логика, като се замислим какво се случва в главите ни.

Емоциите избухват с „Отвътре навън 2“ на 14 юни в кино Арена на 2D, 3D и IMAX.

 

Коментирай