„Слушай своето тяло и яж. Стоп на контрола!“ от Лиз Бурбо

Авторката ни учи как да се вслушваме в нуждите на тялото си

17.06.2024г. / 13 23ч.
Мария Дуковска
„Слушай своето тяло и яж. Стоп на контрола!“ от Лиз Бурбо

Специалистът по личностно развитие Лиз Бурбо предлага своята гледна точка за начина, по който се храним, и какво е неговото значение за нашето психическо, физическо и емоционално състояние. Най-новата ѝ книга у нас „Слушай своето тяло и яж. Стоп на контрола!“, издавана от „Ентусиаст“, разкрива какво можем да научим за себе си от хранителните си навици.

От откриването на школата ѝ през 1982 г. Лиз Бурбо е помогнала на огромен брой хора да направят конкретни промени и да подобрят живота си. „СЛУШАЙ СВОЕТО ТЯЛО“ е най-голямото училище по личностно развитие в Канада и има свои работни ателиета в повече от 25 страни. Бурбо е автор на 27 книги, които са продадени в близо 10 милиона екземпляра в целия свят.

В настоящата книга Бурбо не предлага готови отговори или менюта и не обещава чудодейни резултати, а кара хората да открият причините, различни от глада, които ги подтикват да ядат. Тя ще ни помогне да осъзнаем по какъв начин и до каква степен контролираме диетата си и как този контрол може да бъде вреден за нас; ще ни научи бързо да разпознаваме емоционалните си рани, които ни пречат да се храним пълноценно; ще ни подтикне да обичаме и да приемаме физическото си тяло, както и всичко, което сме ние във всеки един момент.

Лиз Бурбо предлага оригинална гледна точка за връзката между физическото тяло и емоционалните, психическите и душевните ни преживявания. Със своите прости и достъпни съвети и техники тя ще ви помогне завинаги да преобразите живота си и да промените връзката си с храната, за да се радвате на здраво и хармонично тяло.

Свързани статии

„Слушай своето тяло и яж
Стоп на контрола!“

Лиз Бурбо

На книжния пазар от 11 юни 2024 г.
Превод от френски: Гергана Соколова
Дизайн на корицата: Enthusiast
ISBN: 978-619-164-614-2
Обем: 208 стр.
Корица: мека
Формат: 14 x 21 см
Тегло: 0,236 кг (5 бр. в пакет)
Цена: 20 лв./10.25 €

Коментирай