Тибетски хороскоп разкрива личността ви

Разберете повече за себе си

20.06.2024г. / 10 30ч.
Михаела Лазарова
Красотата на Тибет. Снимка: istock

Красотата на Тибет. Снимка: istock

Чували сме за какви ли не хороскопи, включително за тибетски. За разлика от по-известните африкански, китайски и натални хороскопи, в тибетския хороскоп има само четири знака.

Те символизират божествени същества, надарени с определени характеристики и разделени на групи, които включват определени месеци на раждане.

Какви са вашите личностни черти според тибетския хороскоп?

Свързани статии

Паяк – родените през януари, февруари и март

Родените под знака на Паяка според тибетския хороскоп се отличават с неизчерпаем запас от енергия и никога не се оплакват от здравето си. Въпреки своите издръжливост, трудолюбие и жизнерадост, представителите на този знак имат и своите недостатъци, като всички останали.

Важно е да развият своята финансова грамотност. Те могат да похарчат цялата си заплата в магазина за един ден. Всички Паяци страдат от небрежност. Колкото и да се опитват да почистят дома си, ще бъде трудно визуално да се каже, че поне са се опитали да подредят нещата в своя свят.

Въпреки това, вътрешният им свят пленява другите от първата среща. Паяците се отличават със своята ерудиция и широк кръгозор, така че винаги ще има за какво да поговорите и да научите от тях.

Мравка – родените през април, май, юни

Будистите вярват, че мравката е един от най-духовно развитите знаци в тибетския хороскоп. Малко вероятно е дори друг знак да може да се похвали със същата отзивчивост, безкористна помощ и искрена добронамереност. Представителите на Мравката обичат да създават комфорт около себе си и да минимизират всички проблеми. Винаги се стараят да си подготвят добре нещата, за да има по-малко неприятни изненади.

С Мравките винаги е спокойно и интересно. Близките на Мравката са големи късметлии, тъй като този зодиакален знак много обича да се грижи за другите и да създава комфорт.

Въпреки това, Мравките често се чувстват уморени и трябва да презареждат силите си. Постигането на хармония във всички области на живота е тяхна основна цел, която се опитват да постигнат и поддържат през целия си живот.

Скорпион – родените през юли, август и септември

В будизма Скорпионът е олицетворение на любопитството и интелигентността. Ето защо всички представители на тази зодия могат да се похвалят с трудолюбие, добро здраве, както физическо, така и психическо. Скорпионът лесно и бързо се адаптира към новостите и е известен със своята дипломатичност, която му отваря много врати.

Но понякога този знак може да има проблеми с храносмилателната система поради силен стрес. Хубавото е, че бързо успява да влезе в ритъм.

Представителите на този тибетски знак обичат да обръщат специално внимание на финансите. По правило те не се сблъскват с парични проблеми. Именно благодарение на способността им да планират разумно разходите, финансовите проблеми ги заобикалят.

Свързани статии

Костенурка – родените през октомври, ноември и декември

Отчасти Костенурката в тибетския хороскоп прилича по своите характеристики на Заека от китайския хороскоп. Родените под знака на Костенурката се отличават с особено крехко здраве.

По темперамент Костенурката е доста сантиментална и сложна. За нея е трудно да изгради здрави, доверителни отношения с партньор при равни условия. Тя често се съмнява в себе си и в това дали е достойна за любов. Въпреки това е много търпелива, лоялна. Що се отнася до финансите, Костенурките са склонни към импулсивно харчене, за което после съжаляват.

Коментирай