Таро карта за 24 юни

Ден за баланс

24.06.2024г. / 07 15ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Осмица чаши е символ на край, на завършек на нещо, което сме смятали за важно и значимо, но което се е оказало с по-малко значение от това, което сме му отдавали в началото.  Интересът е отминал, отдалечаваме се може би с лека тъга, но в тази карта има и обещание за бъдещето, защото винаги след края на нещо следва ново начало.

Съвет за деня – Двойка пентакли е карта, която ни съветва да се заземим и да балансираме. Ако има някакви промени и сътресения се опитайте да останете спокойни.

В работата:

Старайте се да запазите присъствие на духа, ако има неща, които не са ви по вкуса. Това ще отмине, но неприятното усещане от твърде емоционалната ви реакция ще остане.

Свързани статии

За влюбените и семейните:

Днес останете присъстващи в емоциите, но се старайте да ги охладите, за да взимате по-добри решения и да имате по-спокойни реакции. Отношенията между хората ни дават най-големите уроци, нека сме смирени и да осъзнаваме в пълнота това, което ни се случва. Енергията е хубава, стига да не прибързваме, да сме нетърпеливи или избухливи.

Свързани статии

Коментирай