Седмична таро прогноза за 24 – 30 юни

Трудностите няма да ни спрат

25.06.2024г. / 17 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за новата седмица са Осмица чаши и Силата. 

Първата карта в таро гаданието е Осмица чаши. Когато тази карта се появи в таро четения, то тя е знак, че сме напът да се отдалечим от някаква разочароваща ситуация. Може да бъде свързана с неудовлетворяваща връзка, работа, кариера, начин на живот или творчески проект, който някога е бил източник на голямо щастие за вас, но сега ви носи само болка.

Инвестирали сте себе си емоционално, но въпреки всичките си усилия сте разочаровани. Очакванията ви не са оправдани. С Осмица чаши е време да изоставим старото, удобното, да се разделим с болката и обидата или вредни навици, но не и задоволяващото ни.

Може би нещо ни липсва, особено на емоционално или духовно ниво. Вместо да чакаме нещата да се подобрят, трябва да напуснем тази неудовлетворяваща ситуация.

Свързани статии

Но тази таро карта може и да е знак, че се опитваме да се измъкнем от някаква емоционална ситуация. Бихме могли да се запитаме какво ни носи радост, удовлетворение. С Осмица чаши си тръгваме от това, което не ни радва, за да пренастроим своите ценности.

Втората таро карта е Силата. Това е карта, която показва нашата вътрешна сила и способността ни да преодолеем всяко препятствие. Имаме нужната издръжливост. Други може да подценяват нашата сила, защото е толкова „невидима“, но пък за нас това е предимство. Успяваме да контролираме ситуацията без прекомерна външна сила.

Свързани статии

През тази седмица ще имаме увереността да преодолеем всички нарастващи страхове, предизвикателства или съмнения. Ако сме преминали през труден период, който ни е стресирал, таро карта Силата ни насърчава да намерим силата в себе си, за да устоим.

Таро картата ни напомня да не бъдем агресивни, да не даваме свобода на отрицателните емоции, а да насочим всичко това по конструктивен начин. Напълно нормално е в определени ситуации да възникнат чувства като гняв, вина или срам. Сега не е момент, в който да действаме с омраза.

Ще се справим с трудностите и можем да поставим началото на нещо хубаво и ново, да разгърнем своята творческа природа, да се погрижим за комфорта си.

Коментирай