Меню

Фетучини Алфредо с пармезан

20 септември 2015 | 15:29 | Илияна Николова
5 от 3 гласа
Добави в любими
1 пакет фетучини
1 чаша масло
200 мл течна сметана за готвене
сол и черен пипер на вкус
1 скилидка чесън
2 чаши настърган пармезан
40 мин.

  • Порции: 6

Продукти
Приготвяне

Кипнете вода в голяма тенджера. Сложете фетучините за 8 минути вътре, докато се сварят.

В тиган на средна температура разтопете маслото. Добавете солта, пипера и чесъна. Разбъркайте. След това добавете сиренето и бъркайте, докато се разтопи. Смесете го със сметаната и разбъркайте, докато се получи гъст сос.

Добавете соса към пастата. Разбъркайте добре и сервирайте.

Снимка: iStock

Опитайте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай