Майчинство

Шакира роди първото си дете, този път наистина

Колумбийската дива стана майка на момченце

23.01.2013г. / 09 00ч.
Аз жената
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Певицата Шакира и половинката й, футболистът Жерар Пике станаха родители за пръв път, съобщава БТА. Колумбийската звезда е родила първото си дете в испанска болница.

Свързани статии

От съобщение, публикувано на сайта на певицата, става ясно, че Шакира е родила на 22 януари в 9.36 вечерта, в Барселона. Синът на звездната двойка вече си има и име – Милан Пике Мебарак, син на Шакира Мебарак и Жерар Пике. Името Милан означава мил, скъп на славянски език, на древноримски означава трудолюбив, пламенен, нетърпелив, а на санскритски обединение.

Във вторник сутринта Шакира написа в мрежата Туитър „Моля ви всички, да ме включите в молитвите си в този така важен за мен ден. Шак.“

Според испанските медии Шакира е родила с цезарово сечение, след като е знаела деня, в който ще роди. Раждането е било планирано.

Припомняме ви, че само преди няколко седмици Жерар Пике се пошегува на националния ден на шегата и смеха в Испания, че половинката му вече го е дарила с наследник. Тогава всички медии бяха завладени от новината и побързаха да я съобщят, включително и Az-jenata.bg. Малко по-късно се оказа обаче, че „новината“ е била просто странна шега от страна на футболиста, за което той лично осведоми медиите.

Коментирай
14 rate up comment 0 rate down comment
Теодора ( преди 11 години )
Здравей аз се казвам Теодора Цветанова Цветкова .Много се радвам че си имаш бебе. Аз харесвам много вашите песни
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
Свободно време