Майчинство

Какво показва звездната карта за вашето неродено бебе?

Планетите все пак имат някакво влияние върху нашата личност

10.07.2014г. / 12 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Везни

Бебетата Везни са едни малки ангелчета. Това, от което се нуждаят са баланс, хармония и любов.

Скорпион

Скорпионите са трудни за разбиране още от мига на тяхната поява. Те израстват като доста мистериозни личности, които влагат много страст и емоция в любовта. Бебето Скорпион ще привлича всички към себе си със своя неустоим чар.

Стрелец

Стрелците от деца са любопитни и бързо научават нови неща. Затова не забравяйте още от самото начало да им направите детска библиотека, пълна с интересни книги, които да четете заедно. Стрелците обичат и спорта, което е добра идея да помислите за йога за бебета или плуване за бебета.

Свързани статии

Козирог

Те са упорити, дисциплинирани и искат винаги да бъдат на първо място. За тях времето не е ориентир, защото следват мечтите си въпреки всичко.

Водолей

Те са чувствителни, но и много будни като личности. Ако искате да възпитате и отгледате един успял Водолей, трябва постоянно да развивате неговите качества. Имат потенциал да станат лидери и обичат да бъдат хвалени за успехите, които постигат.

Риби

Малките риби са интуитивни и чувствителни към емоциите на останалите. Те искат да обичат и да бъдат обичани, както и да разказват истории с фантастичен край.

Снимки: Photl

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Майка ( преди 9 години )
аз пък вярвам в астрологията и дори ще поръчам да направят хороскоп на детето ми.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 3 rate down comment
gost ( преди 9 години )