Майчинство

Копринено меки пелени за вашето бебче

Те са с 5-звездна защита на кожата и са перфектни за всеки малък ценител на мекотата

31.03.2016г. / 11 48ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Pampers

Снимка: Pampers

Една вълнуваща иновация в пелените представя най-меката пелена, създавана някога от марката. Пелените Pampers Premium Care са направени от копринено меки материали и уникални абсорбиращи каналчета. Те са с 5-звездна защита на кожата и са перфектни за всеки малък ценител на мекотата.

Знаете ли, че вашето бебе е малък ценител на мекотата?

Ценителите винаги търсят най-хубавите неща в живота. Бебетата обичат да бъдат заобиколени от мекота и изследвания потвърждават това, което родителите винаги са знаели: бебетата наистина предпочитат допира на нежни материи до кожата си. Точно както носенето на дреха от коприна, обгръщането с мекота носи приятно усещане, но за вашето бебе то има още по-голямо значение от гледна точка на развитието му.

Според Десислава Грандева-Атанасова, детски психолог, „Кожата и допирът играят съществена роля в развитието на детето. Децата научават най-много за света около себе си чрез кожата. Тя е пътят към вашата специална връзка, но и важен елемент в тяхното социално, емоционално, физическо и психическо развитие.“

Десислава споделя още: „Докосването е езикът на любовта, който ни свързва... Но кожата трябва да бъде идеално защитена, за да се насладим изцяло на тези малки моменти на нежност. Пелените, които избирате за своя мъник, играят съществена роля в грижата за неговата кожа.“

Когато кожата е идеално защитена, единственото, което вашето бебе усеща, е любов. Направени от най-качествени материали, които създават усещане за копринена мекота, като милувка по кожата на вашето бебе. Вътрешният слой осигурява циркулация на въздуха в пелените и позволява на кожата да диша, а еластичните странични ленти помагат нежно да облечете своето бебче в любов.

Снимка: Pampers

Коментирай