Майчинство

5 характерни черти на дете зодия Стрелец

Те са пътешественици по душа

04.04.2018г. / 13 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Ако сте родител на дете зодия Стрелец, то очаквайте в дома ви да бъде много забавно, тъй като родените под този зодиакален знак са истински вихър! Забавни, усмихнати и лъчезарни деца, с които думата скука просто не съществува, това са хлапетата Стрелци. Прочетете кои са техните 5 специални черти според зодията.

Обожават да пътуват

Децата, родени под знака на Стрелеца, обичат движението. Не са деца, които да стоят на едно място, винаги трябва да се движат и да са активни. Обожават да пътуват и ще бъдат прекрасна компания за семейните ви пътешествия и ваканции.

Имат богато въображение

Децата Стрелци са надарени с изключително въображение. Винаги са готови да разкажат невероятна приключенска история с любимите им герои и забавляват всички с безкрайните си мечти. Всичко това е прекрасно, но имайте предвид, че линията между фантазията и реалността за тези хлапета е почти невидима. Вашето дете може да има въображаем приятел и понякога да настоява, че фантазиите му са истина. С дипломатичност и голямо внимание трябва да му обяснявате разликата между тях, за да не изпадне в заблуди и да се обърка.

>> 20 отличителни черти на зодия Стрелец <<

Те са забавни

От съвсем ранна възраст тези хлапета обичат да се смеят, да се забавляват и да карат другите да щуреят заедно с тях. Стрелците са родени да са в центъра на вниманието с тяхното прекрасно чувство за хумор. Ако вашето дете е зодия Стрелец, в дома ви никога няма да е скучно, това е сигурно!

>> Годишен хороскоп 2018 – зодия Стрелец <<

Противници са на всякакви правила

Родените под знака на Стрелеца са личности, които обичат да следват своите собствени правила. Трудно се съгласяват с чуждите желания и ограничения. За да успеете да се разберете с тях без да влизате в остри конфликти, но все пак да установите ред вкъщи, избягвайте традиционните наказания и санкции. Опитайте се чрез разговори и личен пример да покажете на малкия Стрелец у дома какви са правилата. Родените в тази зодия имат нужда от ред, макар да не го признават. Ако намерите верния път към тях и ги вдъхновите, ще успеете да съжителствате добре заедно.

>> С какво жените Стрелци са толкова забележителни? <<

Не се справят добре с парите

Стрелците са много ентусиазирани и импулсивни личности, и тази тяхна черта не им помага при боравенето с пари. Напротив, те не се справят добре с финансовите средства и не би била лоша идеята от малки да се опитате да ги образовате в тази посока. Да се опитате да изградите в тях отговорност към парите ще им бъде много полезно в бъдеще, когато пораснат, тъй като умението да разпределят добре парите си ще им помогне много като възрастни.

Коментирай
Свободно време