Майчинство

Майкъл Бубле стана баща за трети път

Певецът и съпругата му Луисана имат дъщеричка

27.07.2018г. / 11 40ч.
Мария Дуковска
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Три пъти за щастие! Майкъл Бубле определено може да се нарече щастлив човек, след като съпругата му Луисана го дари с трето дете.

Канадският изпълнител и половинката му Луисана Лопилато приветстваха в семейството си най-новия му член – момиченце. Това е трето дете за двойката, но първа дъщеря, тъй като другите им две деца са момчета – Ноа на 5 години и Елиас на 2 и половина.

Новината за бебето дойде от самата Луисана, която публикува черно-бяла снимка на ръчичката на новородената си дъщеричка в профила си в Инстаграм, придружена от следното послание:

„Как да обясня, че сърцата ни ще експлодират от любов? Че не стигат часовете на деня да мисля за това. Благодаря на Господ, че ни прави този подарък на живота и щастието! Защото, когато погледна в очите ѝ, виждам самия рай! Обичаме те до безкрайност и обратно. Чакахме те не само, за да направиш семейството ни по-голямо... ти ни даде светлина, надежда, ти си и ще бъдеш животът на нашите души“, завършва Луисана.

 

 

Емоционалното послание аржентинската актриса е написала на нейния роден език – испанският.

Прекрасната новина за щастливото събитие идва скоро, след като Майкъл Бубле обяви, че синът му Ноа, който се бореше с раково заболяване, вече е добре.

Коментирай