Меню

Супа пача

28 декември 2007 | 11:02 | Аз жената
1 от 1 гласа
Добави в любими
свински крака и уши
1 глава лук
1-2 моркова
2 глави чесън
1/2 глава целина
1-2 дафинов лист
сол на вкус
2 яйца
2-3 суп. лъж. оцет
пожелание счукан чесън, настърган хрян, люти чушки

Продукти
Приготвяне

Измийте добре свинските крака и уши. Сложете ги в дълбока тенджера и ги залейте със студена вода. Прибавете нарязаните глава лук, морковите, целината и дафиновия лист. Щом заври водата сложете сол на вкус. След като се свари месото, извадете го и го нарежете на малки късчета.


Застройте супата с разбитите яйца и оцета. Пожелание добавете настъргания хрян или счукания чесън или лют червен пипер.

Снимка:

shc.hu

 

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай