Хороскопи

Всичко за зодиите

Хороскопи


Петел

Петелът е мечтател, възприема се насериозно и обича да го ласкаят. Не се притеснява да изказва мнението си и понякога го прави рязко и агресивно. Ако събеседниците му възприема това като откровеност и ексцентричност, комуникацията ще е много лесна. Петелът казва онова, което мисли. Тази откровеност говори за егоизъм. Той не се засяга от критиките на околните и не предполага, че неговите критики може да наранят някого.


Петелът само на външен вид е ексцентричен, всъщност иска просто да го забележат, а що се отнася до политическите му възгледи на моменти наистина работи против себе си. Той е убеден, че винаги е прав и че знае какво прави. Вярва само на себе си, не се доверява на никого и обича да дава съвети. Петелът създава впечатление, че обича приключения, но по-скоро обича да мечтае, да наблюдава, да се възхищава на собственото си величие, плод на въображението му. Обича да импровизира и да рискува. Хората го харесват, но много често остават разочаровани от него. Обещава повече, отколкото може да направи. Впечатлява повече с външния си вид, отколкото със сексуалните си възможности.


Петелът е склонен към мързел, но едновременно с това може да бъде и работохолик. Желанията му са повече от възможностите и когато не ги постигне се чувства много огорчен. Петелът обикновено печели много добре. В състояние е да получи пари от всичко, с което се захване. Винаги намира онова, което търси. Ако не се поддаде на желанието си да лентяйства и да философства, Петелът е богат до края на живота си, в противен случай става просто поредният скитник-дървен философ. Дори в такава позиция той е доволен, защото успява да привлече вниманието върху себе си. Склонен е да се впуска в рисковани финансови операции и може да загуби всичко заради излишна мечтателност. Въпреки че няма нюх на икономист управлява успешно средствата си.


Петелът трябва да положи усилия, за да спечели и задържи обекта на чувствата си. За съжаление, Петелът много често разочарова любимия си човек, защото не отговаря на очакванията му и обещава повече, отколкото има намерение да даде. Мъжът-Петел обича жени, които може да впечатли и да бъде ухажван от тях. Ако получи вниманието им няма да направи никакви по-нататъшни стъпки. Много рядко има стабилни приятели, защото мъжете го отегчават. Жената-Петел предпочита дамска компания, в която се чувства равна. Възходите и паденията във всички фази от живота на Петела са непрекъснати във всички области – финансова, интимна, любовна. Петелът успява да преодолее всичко и до края на живота си е щастлив.


Мъжът, роден в годината на Петела е човек с добър късмет. Ако е роден през есента и зимата – голям късметлия. Добър, кротък, с чувство за хумор, не се вслушва в съвети. Има полезни навици и му върви в дейностите, изискващи сръчност. Ако има на гърдите или лицето белег - притежава екстрасензорни способности.


Жената, родена в годината на Петела – щастливи са родените през пролетта и лятото. Родените през есента и зимата са задоволени, но никога бедни. Спокойна, уравновесена, делова, речовита, трудолюбива, доброжелателна, но няма много приятели. Умее да се облича красиво и стилно. Обикновено произхожда от известен и знатен род. Ако има родилно петно на бузата има и щастлива съдба. Трудни години за нея ще са 22, 38, 47-та.


Критични години За мъжа това са 11, 12, 15 и 20 –тата от живота му, когато ще преживее неприятности. За жената – 64 и 83-тата година.


Несъвместимости Петелът има потенциална несъвместимост (проявява се след няколко години съвместен живот) със Заека.

Вашият хороскоп е изработен от Петя Георгиева