Меню

Спанак соте

17 юли 2015 | 17:33 | Илияна Николова
4 от 4 гласа
Добави в любими
300 г пресен спанак
1 супена лъжица зехтин екстра върджин
1 и ½ чаени лъжички смлян пресен чесън
¼ чаша настърган пармезан
15 мин.

  • Порции: 4-5

Продукти
Приготвяне

Загрейте зехтина в голям тиган на умерена температура. Добавете спанака в тигана и похлупете с капак. Оставете да се готви за около 5 минути. Добавете чесъна и солта, разбъркайте добре и похлупете за още 5 минути. Отстранете от огъня. Поръсете с пармезана и сервирайте като гарнитура.

Снимка: iStock

Вижте още:

Как бихте оценили рецептата?
Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
Силвия ( преди 7 години )
зехтин екстра върджин не се загрява
отговор Сигнализирай за неуместен коментар