Семейство

Как да разберем дали това е Мъжът

Моменти, които „говорят“ много

08.05.2013г. / 16 15ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Sxc.hu

Снимка: Sxc.hu

Времето, в което живеем рязко се различава от това, в което са преминали най-хубавите години на нашите родители. Общото все пак си остава любовта. За онези, които все още не са свили семейно гнездо съветите на по-възрастните вероятно ги отегчават. Нормално е.

Поколенията преди нас са израснали при различна ценностна система и приоритети. За нас е важно да се докажем в работата, да имаме успешна кариера, да си „поживеем“ по-дълго време. Това сякаш е едно бягство от истинската тема, която съзнателно или не пропускаме, а именно избора на половинка, с която да прекараме останалата част от живота си.

Свързани статии

В търсенето на идеалния партньор пропускаме много от хубавите моменти, които преминават покрай нас. Няколко забавни и интересни знака, ще ни помогнат да разберем дали момчето, до което се будим всеки ден е нашето момче.

Харесва вашите малки слабости

Обичате шоколад? Всички момичета го обичаме, но го хапваме тайно. Няма нужда да се криете. Ако половинката ви наистина ви обича, няма да прекъсне минутите на наслада, напомняйки ви, че може да напълнеете. Напротив! Ще сподели тези моменти с вас.

Гордее се с вас и постиженията ви

Добрият мъж иска целият свят да разбере колко сте добра в това което правите. Говори за вас пред приятели и роднини. Подкрепя ви в нови проекти и ви съветва, когато има опасност да сгрешите.

Имате котка, но той предпочита куче

Е, заради вас ще остане толерантен към котето. Не очаквайте всеки ден да го храни, всичко с времето си. Той толкова много иска да бъде с вас, че се прави, че не забелязва неприятните котешки косми по черната му риза.

Той разбира, когато имате проблем

Не е нужно да се тръшкате и да изхабите кутия салфетки за нос, за да разбере, че нещо не е наред. Независимо дали сте се скарали или проблемите са от служебен характер, той търпеливо ще ви изслуша и утеши.

Ще прави неща, които иначе никога не би направил

Обиколка по магазините? Повечето мъже биха предпочели да са в мъжка компания в тези моменти. Вашата компания е приятна за него, ето защо той ще стисне зъби, ще обуе удобни обувки и ще се разхожда с вас през целия ден.

Снимките от гимназията са пълни с приятни спомени, които той знае наизуст от вашите дълги разкази. Но за него няма проблем. Той винаги е готов да гледа стари снимки и да слуша отново и отново едни и същи истории.

Съмишленик в лудории

Дори това да значи да правите секс на покрива, той ще се отдаде на горещи страсти с вас, независимо, че има страх от високо.

Ще посети концерт на любимата ви група независимо, че не е неин почитател.

Има още много примери и ситуации пред които сме изправени. Решенията, които вземаме, често са продиктувани от желанието да бъдем или не с даден човек. Рано или късно всеки намира своята половинка.

Снимка:Sxc.hu

Коментирай
Свободно време