Семейство

Corso вместо бален агент

Специални предложения и отстъпки за абитуриентските балове

06.05.2016г. / 15 06ч.
Михаела Лазарова
ресторант Corso

ресторант Corso

С наближаването на абитуриентските балове, градусът на напрежението нараства правопропорционално на възторга и въодушевлението. Това е валидно както за самите младежи, забързани за купона, отбелязващ самостоятелния им житейски старт, така и за родителите им, които искат денят на бала да бъде отбелязан толкова запомнящо се, че дълги години след това да извиква сълзи на умиление у роднините и възгласи на възхищение у близките.

Затова с годините организацията около този ден постепенно придоби колосални размери: като се започне от всички детайли около визията на дванадесетокласниците, през подбора на кола, придружители, букети и аксесоари, и се стигне до формата и съдържанието на семейното тържество.

Все по-често родителите предпочитат да се насладят пълноценно на тържествения ден и да прехвърлят бремето по перфектната организация другиму. И тъй като балните агенти все още са рядкост, логично родителите се обръщат към тествани заведения, които наред с всичко останало, са символ на елегантност, стил и изискана атмосфера.

Важен фактор при избора е локацията да е централна и да има красива гледка – престижно е, удобно е и спестява време. Подходящ вариант е голям ресторант с възможност за прекрояване на пространството или за обособяване на част от обекта за частно парти.

Прекрасен такъв пример е ресторант Corso, разкриващ панорамна гледка към Руската църква и разполагащ с опция за затваряне на междинното си ниво за до 40 човека, която бройка обичайно не се надвишава за подобни събития.

Не без значение е и бюджетът за събитието – затова е добре да има избор, както между примерни тристепенни менюта за съответните ценови класове, така и опция за коктейлно меню с изискани хапки или за изготвяне на индивидуално предложение. Нормално кувертите варират между 25 и 50 лева на човек.

Добре е да има и кой да се погрижи за аранжирането на празничната маса и украсата. Списъкът с критериите стана безкраен.

Corso ще ви улесни в максимална степен – повече за специалните бални предложения и отстъпки ще намерите на адрес: https://www.facebook.com/corsosofia/

Коментирай