Интимно

Най-бързият и лесен начин да го хванеш в изневяра

04.06.2012г. / 09 59ч.
Аз жената
Най-бързият и лесен начин да го хванеш в изневяра

Толкова е изморително да се съмнявате и да не знаете дали любимият ви изневерява. Опитвате всякакви начини – дебнете го, следите кой му звъни, разпитвате приятелките си дали са го виждали с друга, следите за червило по ризата и още, и още! Но най-лесният и бърз, малко болезнен начин, е да зададете правилните въпроси.

Прелюбодейците обикновено разчитат на спокойствието, което излъчват, да убеди половинката им, че няма друга жена в живота им. Единственият начин да разрушите тази ледена маска е като зададете няколко болезнени и ясни въпроси, които ще променят изражението на лицето му веднага.

Следете неговата реакция и женската ви интуиция ще разпознае фалша на минутата:

1. Мога ли да ползвам телефона ти днес? Спешно ми трябва, а моят се счупи.

Упс, притеснението му при отговора на този директен въпрос е многозначително. Ако запази самообладание и каже, че няма проблем, това наистина е добър знак за връзката ви.

2. Мога ли да дойда с теб довечера (на традиционната „мъжка“ вечер)? Не ми се стои сама вкъщи.

Ако действително е планирал излизане с приятелите си, няма да се ядоса на предложението ви, най-много да въздъхне с отегчение. Но ако е подготвил романтична вечер с любовницата си, изражението на лицето му ще се промени веднага.

3. Хайде да пробваме онази секс поза, която толкова искаше?

Реакцията му на това предложение може да е решаваща. Ако няма никакъв ентусиазъм, това навежда на мисълта, че вече е правил секс акробатиките, които толкова искаше преди от вас с някоя друга. Всяка промяна в сексуалния му апетит трябва да ви навежда на мисълта, че може би си наваксва някъде другаде...

Снимка: Reuters

Прочетете още:

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Здравейте Мили дами,След като сме тук и четем този сайт имаме сериозни подозрения,че половинката ни си има любовна връзка.Много е трудно да уловим и прекратим авантюрата,а според мен и за сам човек е непосилно.Аз съм мъж на 42 години от Варна и съм в същото това положение и искам да сложа край на това.Търся дама от Варна,която също е решила да не се примерява и е решила да го хване.Искам да си помогнем взаимно,дискретно,като в дадени моменти наблюдаваме къде отива партньора на другият.Търси дама от Варна в подобно положение,с която да си помогнем взаимно и да разберем всичко за половинките си,къде ходят и какво правят.Много е по-лесно,когато някой друг може да ти помогне,с който да можеш да споделиш тази чувствителна тема и да му имаш доверие.Ако сте решили тази стъпка свържете с мен и да го направим. E-mail: slance.varna***abv.bg
отговор Сигнализирай за неуместен коментар