Интимно

Съвети за незабравим анален секс

Винаги използвайте лубриканти!

11.01.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

По време на секс най-важното за двамата партньори е да се чувстват максимално комфортно. Това означава, че трябва да бъдат нежни и отдадени един на друг, да се съобразяват с желанията на другия и да не бързат особено, когато са решили да се позабавляват с анален секс.

Ето няколко съвета, които ще направят това изживяване незабравимо.

Уверете се, че сте в настроение

За да пристъпите към аналния секс, особено ако не сте го практикували или е рядко срещан при вас, трябва наистина да го искате. Важно е партньорът да ви предразположи не само физически, за да се отпуснете максимално.

Поддържайте ануса здрав и чист

За много дами тази тема е леко срамна, но за предпочитане е преди да пристъпите към анален секс да сте си направили клизма или да отидете до тоалетна.

Започнете с малки стъпки

В тези малки стъпки се включва любовната игра. Нека партньорът ви да стимулира и областта около ануса ви, защото там има разположени много нервни окончания. Помислете дали в играта да не включите и секс играчки, които са специални, наричат се анални разширители или анални топчета. Много дами, които рядко или по-трудно достигат до вагинален оргазъм откриват че аналният секс може да ги доведе до техния върховен момент.

Свързани статии

Задължително използвайте лубриканти

Често, когато двойките искат да се възползват от приятните изживявания на аналния секс, забравят да използват овлажнители. Задължително условие е да ги ползвате, за да предотвратите разкъсване на вътрешна или външна тъкан, а също така улесняват и проникването. За предпочитане е да използвате лубриканти на силиконова или водна основа. В повечето случаи лубрикантите на маслена основа не са съвместими с презервативите.

Партньорът ви трябва да бъде нежен

Не забравяйте да споделите на половинката си, ако досега не сте пробвали анален секс. Но дори и да сте се наслаждавали на него е добре да му напомните да действа по-бавно и да навлиза по-нежно. Често от възбуда мъжете забравят да контролират темпото и силата, с която проникват. Важно е бавното проникване, за да свикнете с усещането.

Един съвет за максимално забавление, без това да доведе до неприятни последствия.

Когато партньорът ви е проникнал в ануса и искате да преминете към вагинален секс, задължително трябва да смените презерватива. В противен случай може да получите вагинална инфекция.

Коментирай
2 rate up comment 8 rate down comment
Извратена:) ( преди 10 години )
Аз съм на 46 години. Омъжена съм щастливо от повече от 25 години за съученик от елитна софийска гимназия. Имаме двама прекрасни синове - на 20 и 24 години. Първото ми гадже е герой на СССР посмъртно, но с него не стигнахме до края, т.к. аз бях на 16 и не се чувствах готова за това. Спала съм само с двама мъже - съпругът ми и един много секси любовник, когато бях на 42-43. Бракът ни беше в криза, която, за щастие, преодоляхме успешно.Сега една малко подробност - прадядото на мъжа ми по бащина линия е бил ***. Да, богат кардараш, на когото са разрешили да си вземе една хубава българка за жена. Т.е. мъжът ми е 1/8 ***. Една осма!!!!!Няма да ви разправям коклко много завистници с провалени връзки, провалени бракове и провален живот са се опитвали да ми обяснят, че съм ИЗВРАТЕНА, задето обичам мъж с красива къдрава черна коса!!!:) Сигурно, защото аз съм хубава синеока блондинка и им се струва неестествено...:))))Д.ХАЙТЕ СУ.АТА, с една дума.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11 rate up comment 4 rate down comment
GRD ( преди 10 години )
Статията е супер. Някои съвети са странни, но като цяло аналния секс е супер удоволствие. Аз дори ако не съм проникнал в една жена и в задния двор, въобще не броя, че сме били интимни. Мога да обобщя, че отпред е за кеф на жената, а отзад за кеф на мъжа. На изток го слагат отпред само когато искат деца. Иначе 100% отзад. И преди сватбата младите момичета пускат само отзад. 20% от жените им е кеф отзад-мои впечатленияДа не ви е яд, направете го поне веднъж отзад!Докато сте млади!Наздраве!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
12 rate up comment 2 rate down comment
JUH ( преди 10 години )
Хубава статия, ще я постна на жена ми, че тя пуска отзад 2 пъти в годината
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 1 rate down comment
Симпатизант:) ( преди 10 години )
А номер 10 защо не опита да погледне на нещата от страната на хомосексуалните мъже?:) Просто теоретично да се замисли.:))))Номер 10 - медицински факт е, че най-големите врагова на мъжкия хомосексуализъм са хетеросексуалните мъже-садисти. Пак те са тези, които харесват *** сношения с жени, защото при тях жените често викат от болка и се появява кървене.Аз па да ти река, че се пишеш за нормален.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 7 rate down comment
?:) ( преди 10 години )
Номер 10 - кои са тия жени, дето им харесва аналния секс?:) С предварително цепнато дупе и за добри пари и аз съм ги виждала.:) Вечер след 12 по порно каналите.:)))) Или говориш за сестра си, а?:) Тато не ни е съветвал по сексуални въпроси.:) Той беше вдовец, човекът. И дори си нямаше любовница. А в прекрасната книга ,,Мъжът и жената интимно,, за аналния секс няма и половин дума. Та, ако все пак познаваш някоя гюв.ндия от ,,Плейбой,, която твърди, че *** е много готино - дай ми координатите й да я питам колко печели пластичния й хирург, че аз съм лекарка, ако не знаеш.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 0 rate down comment
:) ( преди 10 години )
то исляма и алкохола забранява, ама последният ми шеф - турчин жулеше като за последно и сигурно вече е с цироза, ако не е умрял. а това, че аналният секс е забранен за мюсюлманите е направо парадоксално твърдение. как ще ми обясните голямата популярност на думата ,,***.аф,, в такъв случай?:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 0 rate down comment
Аз ( преди 10 години )
До 12 - В ислямския свят и свинското е забранено, ама всички го ядем нали...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 5 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
До Кико: Кико "аналния" "секс" в Исляма е забранен защото e вреден и се счита за грях, и не е практикуван от ислямските народи, нещо си зле информиран...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
23 rate up comment 2 rate down comment
Сексолог ( преди 10 години )
Секса е удоволствие, като с подходящата хигиена не е проблем да бъде и *** при условие, че двете страни го харесват...
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
24 rate up comment 5 rate down comment
хаха ( преди 10 години )
Мале тука само монахини,не ме разбирайте погрешно но на някои жени им харесва това.Защо не погледнете и през техните очи,това че за вас е табу и само както е казал "Тато" така да го правите не значи че целя свят трябва да го прави така.Единствено с две ръце подкрепям тезата за извращение при хомотата,там вече работата е до болен мозък.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар