Интимно

Съвети за незабравим анален секс

Винаги използвайте лубриканти!

11.01.2014г. / 11 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

По време на секс най-важното за двамата партньори е да се чувстват максимално комфортно. Това означава, че трябва да бъдат нежни и отдадени един на друг, да се съобразяват с желанията на другия и да не бързат особено, когато са решили да се позабавляват с анален секс.

Ето няколко съвета, които ще направят това изживяване незабравимо.

Уверете се, че сте в настроение

За да пристъпите към аналния секс, особено ако не сте го практикували или е рядко срещан при вас, трябва наистина да го искате. Важно е партньорът да ви предразположи не само физически, за да се отпуснете максимално.

Поддържайте ануса здрав и чист

За много дами тази тема е леко срамна, но за предпочитане е преди да пристъпите към анален секс да сте си направили клизма или да отидете до тоалетна.

Започнете с малки стъпки

В тези малки стъпки се включва любовната игра. Нека партньорът ви да стимулира и областта около ануса ви, защото там има разположени много нервни окончания. Помислете дали в играта да не включите и секс играчки, които са специални, наричат се анални разширители или анални топчета. Много дами, които рядко или по-трудно достигат до вагинален оргазъм откриват че аналният секс може да ги доведе до техния върховен момент.

Свързани статии

Задължително използвайте лубриканти

Често, когато двойките искат да се възползват от приятните изживявания на аналния секс, забравят да използват овлажнители. Задължително условие е да ги ползвате, за да предотвратите разкъсване на вътрешна или външна тъкан, а също така улесняват и проникването. За предпочитане е да използвате лубриканти на силиконова или водна основа. В повечето случаи лубрикантите на маслена основа не са съвместими с презервативите.

Партньорът ви трябва да бъде нежен

Не забравяйте да споделите на половинката си, ако досега не сте пробвали анален секс. Но дори и да сте се наслаждавали на него е добре да му напомните да действа по-бавно и да навлиза по-нежно. Често от възбуда мъжете забравят да контролират темпото и силата, с която проникват. Важно е бавното проникване, за да свикнете с усещането.

Един съвет за максимално забавление, без това да доведе до неприятни последствия.

Когато партньорът ви е проникнал в ануса и искате да преминете към вагинален секс, задължително трябва да смените презерватива. В противен случай може да получите вагинална инфекция.

Коментирай
10 rate up comment 24 rate down comment
до Ваня ( преди 10 години )
Въпрос на избор е, ама за мъжките хомосексуални двойки. ,,Изборът,, за хетеросексуалните двойки е направен от Господ. Всичко друго е извращение. Нали много обичате да заклеймявате другите с тая думичка?:) Ами аналният секс за хетеросексуалните двойки е извращение, душевно извращение. Всички хетеросексуални двойки, които правят *** секс доброволно са ИЗВРАТЕНИ. Така по-ясно ли е?:) То и минетът е извращение, но сме го приели, че поне не боли.:) ha ha ha
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
5 rate up comment 11 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
Може би, все пак, е редно да се спомене, че много прости, глупави и алчни жени са станали жертва на преднамерено подвеждане от страна на пластичните СИ хирурзи, които ,,научно,, и ,,практично,, са им обяснили колко разумно и готино е да си разшириш края на *** оперативно и как ще ти се вдигнат акциите на пазара на секса, ако предлагаш и аналния секс като услуга.:) По миризмата ще ги познаете.:)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15 rate up comment 5 rate down comment
Ваня ( преди 10 години )
аналният секс крие доста рискове, но има много двойки, които го практикуват...в крайна сметка е въпрос на избор........
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
17 rate up comment 6 rate down comment
Starec ( преди 10 години )
Едно време статиите на медицински теми задължително се консултираха от лекар-специалист. Явно вече не е така. Ама то и лекари не останаха - само шарлатани.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11 rate up comment 6 rate down comment
Анонимен ( преди 10 години )
А последиците за другата страна, когато се практикува без презерватив, защото ,,не може да забременее,,? Цистит, пиелонефрит и бъбречна недостатъчност. Голем кеф!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
13 rate up comment 4 rate down comment
anonimen ( преди 10 години )
Последиците от аналния секс при мъжете не са по-леки. И това трябва да се каже. Фисури, рагади, пролапс на червото, фиброзни уплътнения от минали разкъсвания - задникът ти заприличва на *** торба, дефекацията страда, хронично вониш на....
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15 rate up comment 15 rate down comment
???? ( преди 10 години )
Жените изпитват болка дори първите пъти при вагинален секс - а мястото е създадено от Бога и Природата именно за тая цел - проникване, както и излизане на детската главичка, която е с диаметър около 10 см!20-тина години й трябват на една девойка, станала жена около 20-тте, за да хареса и оцени секса подобаващо.Какви са тия лъжи и извращения, дето ги ,,промотирате,,????Дори мъжете - гей трудно минават от орален на *** секс и то с куп подготовки, които траят ГОДИНИ!!!!!Тоя сайт има ли модератори въобще и те девствени ли са, та не знат елементарни неща? А може би, все пак, предпочитат ануса пред ,,другата дупка,,????
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
19 rate up comment 21 rate down comment
Кико ( преди 10 години )
Не мога да повярвам, че ги пишете тия гнусотии! Имате ли грам акъл ненормалници, така да промотирате "аналния" "секс"? Имате ли представа какви физиологични и патологични последици може да има за жената?!?!? Този тип секс е измислен и практикуван от ислямските народи, поради верски предразсъдъци! Засрамете се, тук млади хора ви четат! А може би се гаврите със статии като тази?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
15 rate up comment 16 rate down comment
. ( преди 10 години )
вие, хората, сте *** извратените ***.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар