Интимно

Как изневеряват мъжете и жените?

Мъжете най-често изневеряват с тези жени, които са на разположение

19.03.2014г. / 10 51ч.
Михаела Лазарова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

Изневярата е акт, който не носи ползи за нито една от двете страни. Мамещият не може да изпита щастието на любовта на 100% и в същото време наранява половинката си. Въпреки това, в много двойки се случва единият от двамата партньори да води двойствен живот зад гърба на половинката си.

Как изневеряват мъжете и жените ?

При всеки мъж и при всяка жена изневерите и мотивът за изневяра се различават. Въпреки това при силния пол изневярата е най-вече физическа. За да задоволят половия си нагон мъжете са склонни често да поддържат повече от една сексуална връзка.

При жените изневярата по-често се случва когато жената проявява чувства и любов към даден мъж. Малко са жените, които изневеряват само физически. Това е причина мъжете по-рядко да напускат постоянните си партньорки заради любовна афера, докато жените са по-склонни да заживеят с любим човек и да се разделят с досегашната си половинка.

Колко време продължават любовните им афери?

Жените се впускат в по-дълги любовни връзки, напомнящи много на брак. Те очакват или да създадат трайни взаимоотношения, дори и това да налага да се разделят с досегашния партньор.

Свързани статии

Що се отнася до мъжете, те или имат секс за една нощ, или дълга сексуална връзка, която се основава единствено и само на секс или по-рядко – дълга любовна връзка. В повечето случаи прекратяват любовните си афери не по собствено желание, а след като бъдат „заловени“ от партньорките си.

Как избират с кого да изневерят?

Мъжете най-често изневеряват с тези жени, които са открити за флирт и са на разположение, а дамите предпочитат по-труднодостъпните мъже. Един от най-важните фактори за мъжката изневяра е фактът, че „може“. При жените често изневярата е предхождана от дълго ухажване, колебание, усещане на нова тръпка и приключение в любовта, опознаване и т. н.

Мъжете нерядко изневеряват с жени, които имат качества, които не откриват в половинките си. Жените са склонни да се включат в любовна афера с мъж, който не само изглежда добре, но и им дава разбиране, внимание, а често и от финансов интерес.

Коментирай
1 rate up comment 2 rate down comment
Anonimen ( преди 9 години )
Лошото момче първо да си оправи правописа и после да се тика при големите ***!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 5 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Ех, лошо момченце, хайде порасни и тогава при големите каки, а?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
3 rate up comment 4 rate down comment
lo60 mom4e ( преди 9 години )
5 rate up comment 6 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Много си права, Жена. Точно така е.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 7 rate down comment
Жена ( преди 9 години )
жените са по-склонни да изневерят с "лошо" момче, дивото, агресията до някаква степен ги възбужда..
отговор Сигнализирай за неуместен коментар