Интимно

Кои зодии изневеряват най-често и защо

Как да намалите риска от изневери

09.05.2014г. / 13 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Всеки, който е бил измамен в любовта, знае колко болезнена е постъпката на партньора му. Причините за изневяра могат да бъдат много, но е и факт че има зодиакални знаци, за които се вярва, че флиртът и любовните приключения са ежедневие.

Огнени зодиакални знаци – Овен, Лъв и Стрелец

Тези три огнени знака са големи любовчии и често не могат да контролират силната си сексуална страст. Те обичат да бъдат ловци и да се впускат в любовни приключения. Дълготрайната връзка или бракът невинаги може да ги държи далеч от изневярата.

Заради тръпката и адреналина те често биха могли да изневерят на половинката си дори и когато са влюбени. От друга страна биха искали да получат любов и лоялност от страна на партньора, но това е разбираемо, предвид тяхното високо его.

От тези три знака най-малко изневяра може да очаквате от представителите на зодия Стрелец. Въпреки това, те имат нужда от постоянни любовни приключение и от свобода, за да не се чувстват притиснати.

Овните мамят в любовта, когато им липсва тръпката и искат разнообразие. Лъвовете също се нуждаят от драма, вълнение и разнообразие в леглото.

Земни зодиакални знаци – Телец, Дева и Козирог

Представителите на тези три зодиакални знаци са зрели и се контролират или поне в повечето случаи. Изключение правят Телците, които освен, че обичат да бъдат доминантната страна в една връзка, често се оказват и пристрастени към секса.

Склонни са да изневерят на половинката си, ако разберат че и тя ги мами. При Козирозите сексуалният апетит и желанието за изневяра се увеличават с увеличаването на тяхната власт и въздействие.

Въпреки това те рядко биха изневерили. Но, също като Девите могат да изневерят, когато не се чувстват удовлетворени от брака или връзката си и половинката им е твърде критична към тях.

Въздушни зодиакални знаци – Близнаци, Везни и Водолей

Комуникацията за тези три зодиакални знаци е от голямо значение. При тях има физическо задоволяване на нагона и емоционално предателство. В случай, че вие изневерите на половинката си и тя е родена под знака на някои от тези зодиакални знаци, знайте, че ще трябва дълго да обяснявате защо се е стигнало до тази изневяра.

Везните, които са нерешителни, не могат да устоят на желанието за флирт. До изневяра може да се стигне, когато на духовно ниво се разминават с половинката си или им липсва романтика.

Свързани статии

Близнаците знаят как да играят с емоциите и сексуалността. Ако изневеряват е на емоционално ниво. Водолеите, особено мъжете, мамят с приказки.

Биха могли да бъдат верни на половинката си, но когато постигнат известни успехи в кариерата и материалната сфера, имат нужда да се чувстват и победители в любовта, което често завършва с изневяра.

Водни зодиакални знаци Рак, Скорпиони и Риби

Изключително чувствителните Риби и Рак рядко биха изневерили на половинката си, защото ако те биват измамени в любовта, това много ще ги нарани. Може би това е една от причините да бъдат в повечето случаи лоялни към партньора си.

Може да флиртуват словесно или с езика на тялото си, но по-рядко да стигнат до физическа изневяра. За Рибите, които живеят в една постоянна магия е важно тя да не свършва, за да не поглеждат в страни.

Скорпионите предпочитат да се разделят с половинката си, вместо да се стига до изневери, но излезели на пътя им някои страстен колкото тях, изненади винаги са възможни.

Снимка: photl.com

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Любо ( преди 4 години )
До аз: Брат, аз в момента съм в това положение... Жена ми е Риби, аз съм Рак.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 1 rate down comment
аз ( преди 9 години )
Жена ми е Риби и мощно ми е изневерявала преди години, така че това е глупост.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
strelec ( преди 9 години )
1 rate up comment 0 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
До тинтири- минтири: оо, я не говори така за зодията ми!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :((
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 1 rate down comment
Анонимен ( преди 9 години )
Да бе нямате, дали не хойка зад гълба ти кой гознае?
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
1 rate up comment 4 rate down comment
=/= ( преди 9 години )
s milia mi niamame takiva temi , obi4ame se realno
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
8 rate up comment 4 rate down comment
Des ( преди 9 години )
аз съм имала партньот Дева и беше страшен женкар...мъжете Водолеи също са опасни
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
4 rate up comment 2 rate down comment
Banbina ( преди 9 години )
Бившия ми когато се прибра с такова червило на ревера на якето си сякаш нещо в мен се обърна на 380 градуса за части от секундата.Вече никога не може да бъде същото.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар