Интимно

Тайни, които трябва да останат скрити от мъжете

Вашите еротични фантазии свързани с други мъже

26.04.2014г. / 13 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: photl.com

Снимка: photl.com

В любовта винаги има тайни както от страна на мъжете, така и от страна на жените. Понякога запазването им може да спести хиляди недоразумения, които могат да доведат до конфликт или раздяла.

Днес разглеждаме тайните, които е добре да останат скрити от мъжете. Вижте какво, освен бройката на вашите сексуални партньори, е добре да спестите на партньора си.

Тайните, които ви споделят вашите приятелки

В женските разговори винаги има много тайни за споделяне, но почти никога те не остават запазени в тайния кръг. След приключването на женската среща първият човек, на когото споделяте тайната на вашата приятелка е партньорът ви.

Някои мъже са в състояние да забравят женските истории много бързо. Но други волно или не, могат да се изпуснат по време на разговор в приятелска компания и тайната да стане обществена.

Използвате секс играчки, когато него го няма

Дори и в най-щастливите двойки партньорите имат нужда от онова време, в което са само със себе си и телата си. Времето, в което мастурбират. В любовната игра вероятно сте разбрали, че трябва да има разнообразие. Ако вие разнообразявате вашата игра със секс играчки, партньорът ви едва ли предполага, че в самотните дни и нощи вие се забавлявате с тях. Нека си остане вашата тайна.

Вашите еротични фантазии, свързани с други мъже

Съвсем нормално е мъжете и жените да фантазират за секс с непознат, познат, със звезда, с бившата половинка и т. н. Въпреки нормалността им, те трябва да си останат само за вас, за да има хармония във връзката ви. Ако сте от по-смелите, може да направите вашите сексуални желания реалност с вашата половинка.

Симулиране на оргазъм

Сексът с него е страхотен, но понякога, за да му вдъхнете повече увереност и той истински да се разгорещи, симулирате оргазъм. Ето това е още една ваша тайна, за която той не бива да разбира.

Избягвайте разказите за бившата си половинка

Това определено би подразнило мъжа до вас, особено, ако бившият е представен в положителна светлина. Настоящият ви партньор тайно се надява той да е изместил по всички критерии бившите ви половинки. Имате добри спомени? Нека си останат вашата малка тайна.

Че сте загубили интерес към него, към секса и страстта е намаляла

Казват, че всяка връзка преминава след определен период през криза. В тези моменти поради едни или други причини страстта между вас е охладняла, усещате се отдалечени един от друг, а сексът се е превърнал в рутина. Комуникацията винаги е била от значение в любовта.

Но ако бъдете твърде директни и кажете това, което ви тежи по болезнен начин за човека срещу вас, нито сексът, нито отношенията ви ще се подобрят. Започнете с малки стъпки, бъдете добри слушатели и комуникатори.

Свързани статии

Бъдете експериментатори в леглото. В пристъп на ярост всеки говори неща, за които съжалява, затова запазете тези тайни за вас и получете това, което искате в любовта по подходящ начин.

Тайните, които ви споделя вашата дъщеря или деца

Има малки тайни, които си остават между майка и дъщеря. За останалите неща, свързани с развитието на децата, партньорът ви е добре да бъде информиран.

Това, че понякога бихте искали да сте необвързана

Вие го обичате от цялото си сърце и моментите с него са вълнуващи. Но понякога тъгувате за времето, в което вие и вашите приятелки бяхте безгрижно необвързани.

За поредна покупка от бутика

Нещо, което истински отегчава мъжете е пазаруването на дрехи. Нещо, което не разбират и леко може да ги вбеси е вашата поредна нова бутикова придобивка. Спестете му тази новина или ако се наложи излъжете благородно за цената на новото попълнение в гардероба ви.

Снимка: photl.com

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
wommm ( преди 9 години )
Tolkova li se izcherpaha temite, ta pishete takiva gluposti!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
6 rate up comment 0 rate down comment
муци ( преди 9 години )
Аз пък си имам малки тайни и съм сигурна, че и той си има. Това не ми пречи, дори ме кара да се чувствам като все едно сме още гаджета. Сигурна съм, че и той подозира за моите тайни и не забелязвам да му пречи.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
9 rate up comment 3 rate down comment
жена ( преди 9 години )
Може и да има нещо вярно във всичко това, но според мен по-вярно е, че споделените тайни, дори и най-интимните, повече сближават, отколкото разделят двойката.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
11 rate up comment 4 rate down comment
!!! ( преди 9 години )
niamam nikakvi fantazii svarzani s drugi maje , i nikoga ne sam krila ni6to , ot nikogo
отговор Сигнализирай за неуместен коментар