Интимно

Съвети за незабравим телефонен секс

Бъдете красиви, за да се почувствате секси

07.03.2015г. / 17 02ч.
Михаела Лазарова
Снимка: thinkstock

Снимка: thinkstock

Телефонният секс може да бъде вълнуващо разнообразяване на вашия сексуален живот и начин да се позабавлявате, когато партньорът не е до вас.

Това е един добър инструмент за развиване на вашите фантазии, желания, начин да премахнете всички задръжки и да повдигнете либидото си.

Без значение дали сте в две различни спални или на големи разстояние един от друг, следвайте тези съвети за незабравим телефонен секс.

„Искаш ли да знаеш с какво съм облечена?“

Започнете вашия вълнуващ сексуален разговор с описание на това как изглеждате. За да се чувствате секси и добре и за да предадете това настроение и енергия, погрижете се за себе си. Облечете това бельо, което бихте си сложили, ако в този момент бяхте заедно.

Сложете си най-хубавия парфюм, високи токчета, защото мъжете полудяват по тях в спалнята, почувствайте се наистина красива и желана. След това прошепнете по телефона всеки един детайл от вашата еротична визия. Със сигурност ще бъдете оценени.

„Мисля си за теб сега...“

Затворете очи и си представете, че партньорът ви е до вас на спалнята. Опитайте се да си представите неговия аромат, допир на кожа. Докосвайте се по най-чувствения начин, събудете страстта и желанието във вас.

Докато правите всичко това не спирайте да говорите. Изразявайте с думи всички свои емоции, усещания, желания към партньора. Попитайте го какво усеща, как се чувства, какво би искал да види или къде желае да ви докосне.

„Коя искаш да бъда?“

Секс ролевите игри могат да бъдат част от вашия телефонен секс. За да влезете в образ, най-напред се погрижете за вашата визия. Така ще ви бъде по-лесно да визуализирате другата жена във вас и партньорът ви да усети превъплъщението.

„Иска ми се да бяхме заедно ...“

Припомнете си всички вълнуващи сексуални моменти, които сте имали заедно и почерпете вдъхновение от тях. Предайте своя копнеж за близост.

„Обичам начина, по който ме караш да се чувствам!“

Дори при телефонен секс мъжете имат нужда да получават комплименти. Покажете доверие към него, разкажете му къде бихте му разрешили да ви докосва, целува. Позволете му от разстояние да открие онези забранени до този момент за него места.

Свързани статии

Ако сте възбудена, не прикривайте вашето настроение. Лек стон, учестеното дишане ще приповдигнат желанието на партньора ви. Кажете му, че искате да усещате неговото дишане, неговата възбуда, плътен и секси тембър.

„Готов ли си за мен сега?“

След като си поиграхте достатъчно, предадохте силна енергия един към друг и сте достигнали до кулминацията, дайте му всичко, което той би искал да получи, ако бяхте заедно. Стонове, мръсни думи, скрити сексуални желания.

Коментирай