Интимно

Любовен хороскоп за 14-20 септември 2015

Самотните ще намерят нова любов

14.09.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Меркурий ще премине ретрограден в знака на Везни. Това може да е причина за възникването на разногласия в любовта. От друга страна, някои зодиакални знаци ще преоткрият любовта, ще предприемат нови сериозни стъпки в партньорствата си или ще сложат край на стара връзка. Споделяме любовния хороскоп за 14-20 септември 2015 година.

Овен

В първия ден на седмицата Меркурий е ретрограден във вашия седми дом на взаимоотношенията. Това може да попречи на комуникацията с партньора. Бъдете търпеливи и ако се налага да обсъдите нещо или да вземете решение, направете го заедно.

Телец

Когато става въпрос за романтика, вие имате големи надежди, че тя ще заеме голямо място в живота ви. И така ще бъде! През тази седмица очаквайте само положителни събития в любовния ви живот. Слушайте сърцето си и действайте според желанията си.

Снимка: istock

Близнаци

В любовния живот на Близнаците предстоят космически промени. Сатурн, която е планета на отговорността и уроците, ще навлезе в седми дом на партньорството и ще се задържи на тази позиция до 2017 година. Голяма част от обвързаните Близнаци ще предприемат по-големи и важни стъпки напред в любовта. Не забравяйте, че успешната връзка се нуждае от повече усилия.

Рак

Сатурн се движи през вашата графика свързана с романтиката и запознанствата. Ако сте самотни или дълго време сте преживявали несполучлива връзка, очакват ви положителни промени. Сатурн ще ви помогне да намерите нова любов, но трябва да отворите сърцето си.

Коментирай