Интимно

Любовен хороскоп за 14-20 септември 2015

Самотните ще намерят нова любов

14.09.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Сатурн ще премине и през знака на зодия Стрелец. Това ще ви помогне да пораснете духовно и ще поемете нови отговорности в личния си живот. Ще настъпят промени и е възможно или да сключите брак, или семейството ви да се увеличи с нов член. Очакват ви спокойни и приятни дни в сектора на любовта.

Козирог

Седмицата ще бъде малко странна за родените под знака на Козирог. Сатурн ще премине през вашата графика свързана със несигурността и скритите страхове. Възможно е да изпитвате страх от някакъв провал и ще вие нужна подкрепата на любимия човек. Не бягайте от страховете, а ги споделете с любимия човек, само така ще преминете през тях. Не забравяйте да се отдадете и на романтиката. Звездите ви дават своята светлина.

Снимка: istock

Водолей

Този четвъртък Меркурий ще се обърне ретроградно и така ще остане до първите дни на следващия месец. Някои от вас е възможно да се върнат към стара любов.

Свързани статии

Други ще разпалят отново романтиката с любимия човек, а трети ще преосмислят досегашната си връзка и е възможно да сложат край.

Риби

Сложили сте си розовите очила, когато става въпрос за любов. Копнеете да споделяте романтиката, фантазиите и духовните или творчески занимания с вашата половинка. Действайте! Споделете всичко това с любовта до вас, защото той или тя ще ви окаже своята подкрепа.

Коментирай