Интимно

Любовен хороскоп за 14-20 септември 2015

Самотните ще намерят нова любов

14.09.2015г. / 15 00ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Пригответе се за сериозни уроци в сектора на романтиката. Тази седмица Сатурн ще се премести във вашия любовен сектор и ще остане в тази част на диаграмата до декември 2017 година. През това време ще бъдете изправени пред истински въпроси свързани със сърцето, които може би досега отбягвахте.

Дева

Последните седмици бяха добри за Девите в сектора на любовта. Тези дни е възможно да настъпят някакви конфликти между вас и половинката ви. За щастие това ще бъде за много кратък момент.

Снимка: istock

Везни

Бъдете внимателни с думите и действията си. Меркурий ще бъде ретрограден във вашия знак и до 9 октомври е възможно да имате затруднения. Възможно е да възникнат и някои неудовлетворения в сектора на партньорството. Избягвайте окончателните решения свързани с любовта.

Скорпион

Време е да празнувате! Тази седмица Сатурн ще напусне вашия знак и няма да се върне дълго време. Ако досега сте чувствали някаква тежест, нещата ще започнат да се променят в положителна посока. Може да се радвате на живота и любовта ви. Ако търсите половинка, не се съмнявайте, че ще я срещнете.

Коментирай