Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 ноември 2015

Самотните имат големи шансове за нови познанства

09.11.2015г. / 13 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Втората седмица на ноември ще бъде изключително интересна в любовен план. Някои представители на зодиакалните знаци ще се преоткрият с партньорите, а самотните имат големи шансове за нови познанства. Ето какво показва звездната карта за всяка от 12-те зодии.

Овен

Венера навлиза в сектора на вашите взаимоотношения и всичко в любовен план ще върви така, както сте го искали. Марс също ще ви окаже своята мощна подкрепа. Ако не усещате достатъчно страст от страна на половинката ви, направете така, че да събудите любовната тръпка помежду ви. Играйте и направете почивните ви дни наистина вълнуващи.

Телец

Новата Луна в сектора на взаимоотношенията ще помогне на вас и партньора ви да преоткриете връзката си. Помислете какво искате от любимия човек, какво бихте дали от себе си, за да направите любовта ви още по-вълнуваща. Изобщо, моментът е подходящ да направите промени в любовен план, които да ви донесат повече щастие.

Снимка: istock

Близнаци

За първи път от две години насам, Марс ще навлезе във вашия сектор на романтиката. Така ще се задържи чак до 3 януари 2016 година, което ще ви предостави повече възможности за забавления. Ако се намирате във връзка, ще усещате много страст между вас и любимия човек. Ако сте необвързани, любовната връзка е неизбежна, разбира се благодарение на Венера.

Рак

Луната, която е във вашия сектор на романтиката, ще ви даде своята подкрепа, особено ако сте самотни в любовта. Сега имате шанса да срещнете някой специален и да започнете красива връзка. Важно е да отворите сърцето си за любов и да не се затваряте в себе си.

Коментирай