Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 ноември 2015

Самотните имат големи шансове за нови познанства

09.11.2015г. / 13 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

 

Лъв

Ако досега комуникацията с любимия човек не е вървяла добре, Венера ще ви помогне това да се промени. Ще имате и повече смелост да обсъдите всяка ситуация, която ви е карала да се чувствате разтревожени. Също така ще имате възможността да вземете заедно с партньора си важни решения, които засягат вашето бъдеще.

Дева

Интензивен разговор с любимия човек може да доведе до положителна повратна точка в отношенията ви. Ще има повече романтика помежду ви и ще бъдете по-заинтересовани да говорите за това, което наистина има значение, а не за повърхностни неща. В резултат на това, вашата връзка само ще стане по-силна.

Снимка: istock

Везни

През тази седмица ще се радвате на повече внимание от страна на противоположния пол, и това ще е благодарение на Марс. В четвъртък той ще навлезе в знака на Везни и ще се задържи там до 3 януари. Това ще ви помогне да бъдете по-мотивирани във всяко едно отношение. Възползвайте се!

Скорпион

Седмица на промени за родените под знака на зодия Скорпион. Нептун, планетата на вдъхновенията, сега е във вашия сектор на романтиката. Ако сте самотни в любовта, знайте, че сродната ви душа е по-близо, отколкото очаквате. За тези от вас, които имат партньор до себе си, дните ще са романтични.

Коментирай