Интимно

Любовен хороскоп за 9-15 ноември 2015

Самотните имат големи шансове за нови познанства

09.11.2015г. / 13 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Луната ще окаже редица промени върху интимния ви живот. Това може да ви накара да се чувствате разтревожени, несигурни за бъдещето на любовта ви. Бъдете смели и преминете през трудните моменти с вдигната глава. Възможно е и да започнете нова любовна връзка.

Козирог

Дайте старт на социалния си живот! Ако досега времето ви е било концентрирано върху работата, това може би ви е отнело много от възможностите да имате любим човек до себе си или сте пренебрегнали половинката ви. Сега е моментът да промените всичко това и да поканите романтиката и страстта в живота си.

Снимка: istock

Водолей

За самотните Водолеи перспективите да срещнат нов партньор са много добри. Това може да се случи на интересно пътуване, обучение, семинари или на служебна среща. Благодарение на Марс самотата в любовта може да бъде заменена с щастлива нова връзка.

Риби

Обвързаните представители на зодията тази седмица ще обсъждат въпроси, свързани с финанси и интимност. Възможно е да си припомните отминали истории, които да подкопаят доверието ви един към друг. За щастие двамата ще се чувствате достатъчно мотивирани да забравите негативните отминали събития.

Коментирай