Интимно

5 начина да го накарате да се чувства специален

Женски жестове, които карат мъжа да ви обича още повече

22.08.2016г. / 17 43ч.
Илияна Николова
Снимка: istock

Снимка: istock

Човекът, когото обичаме е истински специален за нас. Мъжът до една жена трябва да усеща, че е ценен. Така ще го задържите до себе си по-дълго време, а и ще се чувствате добре в пълноценната си връзка. 

За да накарате мъжа до себе си да се чувства наистина специален, има няколко неща, чрез които можете да му го докажете.

Бъдете до него

Мъжът трябва да знае, че любимата му е до него във всяко начинание. Покажете вярата си в неговите способности. Бъдете му опора. Бъдете негово вдъхновение. Мъжете имат най-широки и силни крила, когато жената, която обичат застане плътно до тях. 

Не го пренебрегвайте. Неслучайно хората са казали, че до всеки велик мъж, стои една жена. Жените са стожерите на мъжкото его, достойнство и сила. Могъществото на един мъж е безсмислено, ако не бива допълнено от нежната сила на любимата дама. 



Ценете го

Един мъж се чувства истински щастлив и обичан, когато знае, че жената до него го цени. Дори някои мъже да не си го признават, оценката на любимите им е важна за тях. Мъжкото его се подкрепя най-добре от положителната и най-вече одобрителна оценка на жената до тях. 

Ако показвате ежедневно на мъжа до себе си, че го цените, той ще е готов да бъде с вас през целия си живот. 

Правете му комплименти

Кой казва, че само жените трябва да приемат комплименти?! Мъжете също се нуждаят от тях. Когато одобрявате външния му вид, постъпките му и мислите му, позволете му да знае това. 

Не е нужно да го засипвате с непрекъснати ласкателства – вие сте дамата все пак. Преди всичко вие трябва да сте обожавана. Но когато смятате, че любимият ви заслужава – правете му комплименти, не ги спестявайте.

Свързани статии

Старайте се да изглеждате добре за него

Любовта на мъжа минава през стомаха, но и през погледа му. Ако той забелязва, че се стараете да изглеждате добре заради него, ще се поласкае. Мъжете са щастливи, когато дамите им се стремят да им се харесат. Не мислете, че щом спечелите сърцето му битката за красотата може да остане на заден план. Напротив – завладявайте сърцето му всеки ден с красотата си!

Не спирайте да сте интимни

Интимност е не само физическата връзка в буквалния смисъл. Прегръдките, целувките, милувките и всички нежни докосвания са част от интимността. И колкото повече подобни жестове присъстват във вашата връзка, толкова по-силна ще е тя!

Снимки: istock

Коментирай