Интимно

Какво да правите, ако сте самотни в любовта?

Спрете да търсите

22.11.2016г. / 17 16ч.
Михаела Лазарова
Снимка:istock

Снимка:istock

Любовта е непредвидима. Понякога липсва в живота ни по-дълго, отколкото ни се иска. Липсата на партньор може да се превърне в досадно чакане, отчаяние, че никога няма да намерим точната си половинка.

Негативните емоции и мисли създават една невидима стена около нас, което намалява възможността да създадем нова връзка. Какво да правите, ако от дълго време сте необвързани? Първо и най-важно нещо е не пропускайте покани за партита и не ограничавайте социалните контакти, както и:

Пътувайте

Това, че на този етап сте самотна в любовта, не означава да се откажете от красивите пътувания. Планирайте мечтаната ваканция, на която да заминете сама, а не в компанията на приятели. Със сигурност има места, на които искате да отидете, но отлагате.

Едно пътуване ще ви се отрази добре, а и никога не се знае какво положително за любовта може да ви се случи на него.

Излизайте с двойки

Почти всичките ви приятели се намират в любовна връзка, често ви канят да се забавлявате заедно, но вие отказвате, защото се чувствате не на място, тъй като нямате половинка до себе си.

Тази изолация ще ви накара да се почувствате още по-зле. Ето защо трябва да ѝ сложите край. Не сте ли чували, че човек, ако иска да покани щастливата любов в живота си, трябва да се обгражда с двойки, които имат хармонични връзки?

Спрете да търсите

Една от най-честите грешки, които правят дълго необвързаните хора е фикс идеята да намерят него или нея. Мислите ви са постоянно в това дали днешният ден, тази парти вечер ще ви срещне с любовта. Живейте живота си на 100%, забавлявайте се, мислете за себе си, грижете се за себе си и точно когато най-малко очаквате, любовта ще ви посети.

Открийте ново хоби

Страничните занимания не само ще ви разсеят от мисълта, че нямате половинка, но и ще ви заредят с много положителни емоции. Помислете какви са интересите ви, какво искате да направите от дълго време. Може би искате да посещавате готварски курс, езиков курс, да започнете да спортувате и т. н.. Намерете вашето хоби, онова занимание, което ви зарежда с енергия. Любовта обича положителните хора.

Свързани статии

Научете се да бъдете щастливи

Много важно правило е да се научите да се чувствате добре със самите себе си, дори когато нямате връзка. Никой няма да ви забележи, ако постоянно изглеждате замислени, нещастни, затворени в себе си и ви липсва самочувствие.

Когато човек се научи да се чувства комфортно сам със себе си, тогава вселената ще покани нова любов в живота му, за да преоткрият този комфорт и във връзката им.

Снимка: outnow.ch

Коментирай