Интимно

13 неща, които мъжете искат да знаете за първата среща

Не прекалявайте с грима

06.06.2017г. / 13 30ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabey

Снимка: pixabey

Когато предстои първа среща, жените винаги сме напрегнати. Сменяме визия след визия, докато не изберем тази, с която ще го впечатлим истински. След това планираме как ще премине вечерта – мястото, на което ще се видим, какво ще си поръчаме, как да започнем разговора, искаме ли да правим секс или не и т. н.

На първа среща не са изключени гафове, които могат да провалят шанса да видим обекта на нашите желания отново. Ние жените бихме искали да проникнем в мислите на господата, за да знаем и какъв да бъде следващият ни ход.

Това няма как да стане, но ето 13 неща, които мъжете биха искали жените да знаят за първите срещи.

1. Той е нервен и то много!

2. В петте минути преди да се появите, той не спира да мисли дали изглежда достатъчно добре, за да ви впечатли.

3. Ако в първите минути жената го е впечатлила с визия, следващото което ще си помисли за нея е дали прави хубав секс.

4. Ако не възнамерявате да правите секс с него същата вечер, не му подавайте погрешни сигнали.

5. Той наистина ще се опита да ви забавлява и очаква да се смеете на шегите му, дори и да не ви се струват смешни. Просто мъжете харесват жени с чувство за хумор.

6. Жената, която говори прекалено много за себе си и не се интересува от отсрещната страна, няма шанс за втора среща.

7. Той ще хареса, ако косите ви са пуснати и знаете как да ги отмятате. Мъжете намират това нещо за секси, но внимавайте, защото играта с косата може да бъде подвеждаща за вашите намерения след вечерята.

8. На първа среща мъжете предпочитат жените да бъдат по-естествени, с по-малко грим, но разбира се привлекателни и приятно ухаещи.

9. Ако имате малко коремче, той най-вероятно няма да забележи. Първата среща не е времето, когато трябва да говорите за вашата диета, колко не харесвате тялото си или че спазвате строг хранителен режим, пропускайки да си поръчате нещо за хапване. Това ще го накара да се почувства неудобно и може да не получите шанс за втора среща.

10. Мъжете мразят, когато жените провеждат дълги разговори по мобилния си телефон. Помислете само как вие бихте се почувствали, ако той разговаря няколко пъти по телефона за времето, в което сте решили да се опознаете.

Свързани статии

11. Последното нещо, което един мъж иска да чуе на първа среща е колко ще го хареса семейството ви или бъдещи планове за вас като двойка.

12. На първа среща той не би искал да чуе подробности за бившия ви. Достатъчно му е да знае, че сте приключили връзката, поне на този етап тази информация му е нужна.

13. Не си мислете, че само вие го анализирате, той също не спира да следи вашите мимики, жестове, усмивката ви, емоциите, които излъчвате.

Коментирай