Интимно

От какъв партньор в любовта се нуждае екстровертът

Когото да обича безусловно

25.07.2017г. / 15 07ч.
Михаела Лазарова
Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

В любовта рано или късно искаме да се отдадем на един партньор, на идеята да създадем здрава и щастлива връзка, която да продължи цял живот. И когато тръгваме да изпълняваме това наше желание, определяме своя типаж за партньор, какъвто смятаме, че се доближава най-много до нас, който ще бъде другата половина на живота ни.

И тъй като всеки човек се свързва с определен тип личност, днес споделяме какъв партньор в любовта търсят екстровертните личности.

Търпелив

Екстровертите са изключително спонтанни и обичат да променят мнението и решенията си. За кратко време може да разговаряте с тях на различни теми, да чуете разнообразни предложения за забавления, а разговорите могат да са продължителни, но разбира се вълнуващи.

Именно затова, ако се срещате с екстровертна личност ще трябва да се заредите с много търпение, ако искате да бъдете заедно.

20 грешки, с които губиш жената на живота си

Спонтанен

Екстровертите не търсят на всяка цена същата отворена като тях личност. Но партньорът им трябва да може да следва темпото им на живот, да приема заедно с тях предизвикателствата на живота, да не се страхува от спонтанността.

Когото да обича безусловно

Екстровертите копнеят да намерят партньор в любовта, който няма да ги осъжда и ще ги приеме такива, каквито са. За тях е важно да се чувстват удобно в кожата си, за да бъдат щастливи във връзката си. Безусловната любов е тази, която биха могли да дадат, но и искат да получат.

Секс с интроверт

Партньор с интелект и разум

Екстровертите първо действат, а после мислят. Ето защо те се нуждаят от любим до себе си, който да бъде техния глас на разума, да им показва изхода от сложни ситуации, да ги напътства. Разумният партньор с логическо мислене е правилният избор за тях, който ще внесе баланс във връзката им.

Проницателен

С оглед на това, че екстровертите са винаги енергични, забавни, понякога тази тяхна приповдигнатост крие усещания и болка, които не биха споделили, дори с любимия човек. Ето защо, ако половинката им е проницателна, ще може да разпознае всичките им настроения, промените в тях, ще разчита всичките видове усмивки, които се изписват на лицето им.

Свързани статии

Разбиращ партньор

Екстровертите са едни от най-интересните личности и ако искате да бъдете техен дългогодишен партньор ще трябва да проявите разбиране към всичките им странности, които не са малко. Ще трябва да разберете всички техни нужди и характерни особености, за да може да изградите заедно една щастлива любовна връзка.

Екстровертите не биха искали да променят половинката до себе си, те или ще я приемат такава, каквато е, или ако се разминават, биха избрали да продължат напред сами. Ето защо се нуждаят от разбиращ партньор, с когото да слеят в едно своите различия и да бъдат щастливи.

Коментирай
Здраве и красота