Всичко за зодиите

Как да спечелите любовта на жена от зодия Рак?

Бъдете честни

25.06.2019г. / 16 16ч.
Михаела Лазарова
Приянка Чопра. Снимка:Reuters

Приянка Чопра. Снимка:Reuters

Тя е емоционална, грижовна, копнееща за дом и семейство. Емоциите ѝ са като вълните на морето – постоянно променящи се. Жената от зодия Рак – интересна, загадъчна, понякога ѝ е трудно първа да каже „Извинявай“, но пленяваща със своята състрадателност.

Как да спечелите сърцето и любовта ѝ?

Жената родена под знака на зодия Рак няма да бъде привлечена от арогантността. Ако искате да спечелите сърцето ѝ, трябва да влезете в нейния живот не като типичния завоевател. Тя не търси някого, който да я превземе, а партньор, който да бъде на една и съща вълна с нея. Някой, който да бъде техен най-добър приятел и след това всичко останало.

За дамите Раци е много важно да усещат подкрепата на половинката си. Ако се намират в трудна ситуация, те се нуждаят от достатъчно време и пространство, за да съберат мислите си и да обмислят следващия си ход. Имайте търпение.

Брак с кои зодии може да ви донесе богатство

Разговаряйте и им позволете да споделят как се чувстват. Може да им кажете мили думи, да им дадете съвети, но не бъдете сигурни, че те ще ги последват. Преди всичко бъдете подкрепящи.

Като всички жени, така и тези, които са родени под знака на зодия Рак, харесват романтичните изненади. Биха се почувствали приятно от романтична вечеря или обяд, може би кратко бягство от града, на което, освен на хубава храна и гледка, може да се наслаждавате на приятни разговори. Жените Раци ценят дълбоката и добра комуникация и имат приятно чувство за хумор.

Не вземайте всичко насериозно. Ако има нещо, което представителките на тази зодия обичат да правят, то това е да се смеят от сърце. За тях е важно не само мъжът до тях да ги кара да се усмихват, но да му бъдат забавни, желана компания, той да се чувства комфортно. Техният начин на флиртуване, може да включва сарказъм.

Зодията ви разкрива защо попадате на неподходящи мъже

В секса с нея бъдете нежни, докосващи, осигуряващи ѝ обстановка, в която да се чувства удобно. Първоначално биха се представили като класици в секса, но постепенно познавайки ви ще ви дадат контрола над тях.

Добрият секс за жената Рак много ще зависи от емоционалната ѝ настройка и връзка с партньора. Ако успеете да постигнете хармония, да приемете промените в настроенията ѝ, нейното сърце ще бъде ваше.

Свързани статии

И накрая, но не на последно място, бъдете себе си. Жената Рак има силна интуиция и много бързо преценява хората. Ако се опитате да я подведете, вратата за вас ще бъде завинаги затворена. Въпреки че би могла да прости, никога няма да забрави и от време на време дори може да ви напомни за вашето измамно поведение.

Можете да спечелите сърцето и доверието ѝ само с добри намерения.

Най-добрите любовни съвпадения на зодия Рак биха могли да се получат със зодиите Риби и скорпион. В случай, че не се получи хармонична връзка, биха могли да имат добри взаимоотношения с Дева, Близнаци, Водолей и Телец.

Снимка: Istock

Коментирай