Здраве и красота

Цветни кичури с помощта на пастели за коса

Красиви и различни

14.11.2013г. / 10 20ч.
Михаела Лазарова
Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Дамите обичат често да променят визията си. Винаги търсят нови предложения в грима, облеклото, прическите и цветовете на косите. Ако сте от тези, които искат нещо различно, но не и трайно в цвета на косата, ето следващата идея за това как да направите красиви и ярки кичури в косите си без да използвате боя за коса. Само с няколко лесни стъпки и пастели в ярки цветове ще може да освежите вашата визия.

Пастелите за цветни кичури, не са обикновените за рисуване, те са пастели за коса. Не са токсични и може да ги закупите от онлайн магазините. Предлагат се различни видове такива пастели. След като вече сте си купили от тях идва ред и на боядисването на кичурите. С тези пастели може да работите на влажна и суха коса ( на суха ще ви е по-лесно).

Свързани статии

Вземете един кичур коса, изберете желания цвят от палитрата и започнете да минавате с него върху кичура коса. Ще забележите, че с наслагването на пастела косата започва да се оцветява. Ако косата ви е мокра трябва да я оставите да изсъхне след като сте я боядисали. След това минете с топла преса вече оцветения кичур коса и фиксирайте с лак.

Така продължавайте да оцветявате колкото искате кичури коса. Може да оставите косата си пусната, да я накъдрите с преса или да я оформите в красива плитка. Тази идея е подходяща и за тези дами, които биха искали да създадат омбре ефект върху косата си.

За да ви е по-лесно споделяме и видеоурок.

Снимка: Reuters

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Ева ( преди 9 години )
Намерих подобно нещо тука, ако някой се интересува, става и на тъмна коса :) http://stuffnjoy.com/product.php?ProductID=10
отговор Сигнализирай за неуместен коментар